Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

v2vhwz32z

Megint rákerestem a neten és megtaláltam, hogy 2008-as full verzió tudja, de a Cocreate Personal Edition változata (ami ingyenes) nem tud dxf-be menteni rajzot:
http://www.ptc.com/WCMS/files/86217/en/compare_version_en.pdf" TARGET=_fnew>Cocreate Personal Edition vs 2008
Bocs, ha nem lenne jó a link.

Konklúzió: ha más is lemezalkatrészeket akarna tervezni (és mondjuk az Autopress-nél vágatni) ez a verzió nem lesz jó!

000000000

Cad/cam redszerekben az ingyenes verziom maximum oktatási célra jo haszon termelésre nem!

000000000

bocs ez nem ide szolt............

Révész Richárd

SE V20-ban miért nem tudom megnyitni a régebben készült rajzokat?2-3 hónaposra gondolok.

Van erre valami Gyógyszer?

Előre is köszi.

000000000

van..[#vigyor0]
egyébként licensz védelem![#gonosz3]

Révész Richárd

Értem.Vagy nem?
Ez azt jelenti, hogy egy licenc egy idő után  
lejár?
És, hogy orvosolható a probléma?[#help]

000000000

Nem. Azt jelenti, hogy nem jó a licenced, ezért minden egyes létrehozott fájlt megjelöl. Pár hónapig lapít, majd hibaüzenetet dob. És jó licences progival sem tudod rendesen megnyitni a fájlt. Sem te, sem akinek odaadtad.
 Az illető mondjuk rendes licencel rendelkezik, ezért az ismeretlen hibaüzenet miatt jelentkezik a helyi dílernél. Aki azt mondja: Ejnye-bejnye. Hol tetszett szerezni ezt a fájlt? Merthogy egy kis bibi van vele.

000000000

csak privátban.......!

000000000

szerencsére már az st3 kiszete a Siemens amit anno az UGS bele fejlesztet![#hehe]

Révész Richárd

Csak magamnak rajzolok vele.
Köszi a felhomályosítást.

Révész Richárd

OK.
Várom a levelet.

000000000

ment válasz......

RogerCo

Szevasztok!

Kérdezném, hogy használja-e valaki a Deskproto 5.0-át ? Vagy mindenki az ArtCam-al generáltatja a G-kódját?
Köszi:
Roger

s7manbs8

Solid Edge v12 -ben szeretnék vonalakat más fóliára tenni, de csak egy Default nevű van és nem látom hogy lehet létrehozni többet, amire tenném. Marópálya generálás célból kellene, hogy azt külön tudjam ami kivágja az alakját a végén pl.