Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

szia D.laci

nekem a Piper 3.0.0 van meg hivatalosan.
nagyon sok baj van vele úgy rossz az egész ahogy van, ezt így nem lett volna szabad piacra dobni, vissza kellett volna adni a pénzt vagy kicserélni működőre a programot. az odáig jó hogy a kezelhetősége viszonylag egyszerű, már mint az alaprészeké, de a megjelenítés az katasztrófa, folyton összeakadnak azok az elemek amik valójában mégsem érnek össze, az új struktúrák bevitele,vagy átalakítás az első verziónál még működött a javítottnál már nem működik (hát ez meg hogy lehet , a javítás rosszabb mint előtte, jobb volt mint lett) az íves elemek készítése vagy megjelenítése az csak ígéret maradt mert az sem jól működik, az elemeket korlátozták, nem tudok felépíteni egy komplett konyhát mert kiírja hogy nem rakhatok fel több elemet stb, stb,
lenne még mit írni a hibákról csak kevés lenne ez az oldal, egyébként az új verzióval is vannak problémák ami kb 300ezerbe kerül

000000000

A TurboCad-nek is van belsőtértervező modulja.
http://www.turbocad.com/TurboCAD/TurboCADWindows/Plugins/FurnitureMakerv10/tabid/138/Default.aspx" TARGET=_fnew>FurnitureMaker

000000000

D.Laci

3d-s megjelenitésnél volt nekem is olyan problémám hogy nem jelennitet meg alkatrészeket.
De valahogy kiküszöböltem a problémát, már nem emlékszem, hogy hogyan ( 5 évente egyszer használom, legutóbb 3éve, 2 év mulva kezhetem elöröl a kinlódást...).
De nekem nem a látvány terv miat kellet hanem a szabás anyag lista és szabás terv miat. Az is igaz hogy egy 4 fiókos +1 ajtós szekrény volt legutobb 3-4 napot küzdötem vele mire sikerült... DE SIKERÜLT...:(
Lesz egy kis idöm megkeresem a megoldást...

kua93zk4w

Szabász programnak az optimik 2.36 sokkal jobb mint ami a piperben van.

kua93zk4w

Kimaradt ha valakinek kell okosítással együtt emailben elfér.  

D.Laci

Az megvan hivatalosan!
Fél tábla anyag volt az egész azt énis kikalkulálom. Csak kiakartam próbálni. 2-3Ds tervezés, anyagjegyzék, szabástervet elkészíteni.

frob

A turbócad ot használja valaki?
Egész jó árúnak tűnik még a cadcam os rész is. felér egy rhino-val vagy egy solid edge vel?
valakinek van esetleg egy okosított változata próbára?

frob

Kértem árat turbocad re, már csak ha valaki hivatalosba gondolkodik...
idézem: "TurboCAD Professional v18 (original doboz) + CAM bővítés (DVD) + 2D/3D TurboCAD oktató DVD és magyarnyelvű PDF kézikönyv együtt nettó 228.000 Ft (bruttó 285.000 Ft) áron"
szerintem a se és egyéb cuccokhoz képest nagyon jó az éra, kérdés tudja e azt amit kell?

000000000

Üdv mindenkinek.
Javaslom a SolidWorks nevű cuccost.
Tudom,ne nevessetek,ez egy fémipari szoftver.
Én viszont bútortervezéshez használom.
Nézzétek meg a weblapom: www.laprakonyha.atw.hu

frob

Szia, meg is vetted a solidworks -ot? mennyi volt?
és a többi prg-t amit kiírtál a honlapodra?
ne vedd baszogatásnak :) csak kérdem, kíváncsi vagyok az árakra

000000000

Solidworks:5000 euro
Kitchendraw óránként 3 euro
TwinCam a géphez adták
Opal  szintén
és igen,a cégem megvette ezeket a programokat.

frob

nem gondoltam hogy ennyire drága a solidworks, azt tudtam hogy az SE nem olcsó, bár árat sehol sem lehet látni, de hogy ennyire
Örülök hogy vannak még vállalkozások amelyek törekednek a hivatalos verzió beszerzésére.

000000000

Ha utánaszámolsz,mennyi felesleges kört,időt,energiát,munkabért spórolsz meg vele,nem is beszélve a sok selejt gyártásáról,akkor behozza az árát.