Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

D.Laci

6nap 7éjszaka :)
Most nem válaszolok mindenkinek ezer dolgom.
De ha ílyen jól össze jöttünk Csiki- Catia, KisKz - Proe , Vakegér Rhino (meg istentudja mi.. ) , Mambablack -SolidE. felrakom majd a méretezet mühely rajzott és nyomjatok egy versenyt. :)
14db különböző borda van rajta legjobb esetben is 2db egyenes él(az is szögben van).Oldalak vagy szögben, vagy valami vivelt.  
Nekem ez volt az első (és utolsó) dolgom ProE-val.

000000000

födij?
hamár az idö elmegy vele.... ![#pias][#email]

s7manbs8

Jó ötlet, ne csak a szájuk járjon, úgy kéne csinálni a versenyt, hogy megbeszélni egy időpontot mikor ér rá, és utána rakhatják fel az eredményt ide... :)

43pbwjg8s

"....Csiki- Catia, KisKz - Proe , Vakegér Rhino (meg istentudja mi.. ) , Mambablack -SolidE..."

Ez a szép a dologban....
És mindenki meg tudja oldani a problémákat a maga eszközeivel. Ez így stimmel.

s7manbs8

Beszállok sketcuppal, de 2030-ig nem érek rá... [#circling][#circling][#circling]

000000000

menyi idö bizonyitéként tutorial video rola!
[#vigyor]

43pbwjg8s

Azt akarod korlátozni, hogy mikor lehet feltenni ide az eredményt??? :)

Egyébként ilyen versenyben én azt is vizsgálnám, hogy utána mennyi idő egy-egy tervváltozat elkészítése. Emellett (nem megfutamodás) nem sok értelme van a dolognak.
Kinek és mit kell bozonyítani?
Ha mondjuk a győztes rendszeresen kapna pénzes melót innen a töbiektől, akkor már érdekes.

De ha mégis ugy gondoljátok hogy legyen, akkor az azért tényleg érdekes, hogy kinek mikor van rá ideje. Csak összehangolva.  

Ha nem verseny, akkor is szívesen megnézném a rajzot.

Laci:
Mivel ez volt az első (és azt mondtad utolsó, szíved joga) próbálkozásod PRO/E-el, nem csoda ha nem megy olyan gyorsan a munka mint más olyannak aki ezzel dolgozik és ismeri a lehetőségeket.

Csak meglepő, hogy ennyi ismerettel értékelni tudsz egy rendszert. (Bármelyiket is)

43pbwjg8s

Elektron! Te meg egyébként se dumáljááá!!!
Egy vacak AVR-t nem tudsz rávenni, hogy felületkövetést kezeljen!!!!
Vagy igen??? Tessék bizonyítani!!! [#nyes][#nyes][#eplus2][#eplus2]

000000000

Speed contest? :P

43pbwjg8s

mamba:
Azért nem stimmel, mert a munka nagyobbik része az, amig hozzá sem nyúlsz a billentyűhöz, hanem szépen átgondolod, hogy mit és hogan érdemes megcsinálni. :)
Azt nem fogod a videón látni!!! :)

43pbwjg8s

De ha már:
Szerszámot is kérsz róla? Mert ugy van értelme egy ilyen alkatrésznek.

43pbwjg8s

De szép ez csiki!!!!
Gratula!!!
Én csak a megmunkálás részét próbáltam anno a CATIA-nak. Azt is csak éppehogy.

Ha begyepesedik az ember egy rendszer használatában (respect az elenkezője miatt vakegérnek!) bizony nehezen veszi fel egy másik, hasonló rendszer használatát is.

7vpav5d32

Legközelebbi munkát felteszem és csak várom az eredményt[#vigyor2] nekem meg utalják a zsét

43pbwjg8s

Ha adsz belőle, ésszerűkeretek között, én benne vagyok. Ilyesmire várok már jó ideje.

Próbálj legalább ki! Neked is megérné!

43pbwjg8s

Egyébként hogy mamba milyen jót mondott....!!!

Ennek az egésznek az lenne az értelme (rosszok a versenyre), hogy látná az ember, hogy mások, más rendszerben hogyan oldanak meg problémát. Szélesedne a látókör. Nem is olyan rossz dolog ez.

Egy kérdés ezzel kapcsolatban:
Más rendszerekben is van olyan mint a PROE-ben? Olyan amit ott ugy hívnak, hogy modell player.
Ezzel szépen végig lehet nézni lépésről lépésre, hogy hogyan készült a modell.