Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

Pali79

Hogyan lehet egy testben lévő furat átmérőjét megváltoztatni?

vjanos

Pl átírod a méretet a sketchben amiből csináltad. Vagy a press-pull toollal megkattintod a furat oldalfalát és úgy is át tudod méretezni.

sufnituning

Már csak egy kérdés és akkor már mindent tudok:-))
Ha több alkatrészből összeraktam egy komplett egységet, hogyan tudom stl-ben lementeni, úgy hogy az egész egyben maradjon. Mert külön - külön le tudom mentegetni a bodykat, csak nekem egyben kéne.

zozo

Ha nagyobb lyuk kell, és a sketch-et nem akarom módosítani, akkor szoktam beledugni egy nagyobb hengert, aztán cutting.
Ha szűkebb kell, akkor csak két lépésben megy. (join, cutting)

smalla

A leggyorsabb módja talán, hogy lenyomod a Q betűt (press /pull), kiválasztod a hengerpalástot, s húzod-vonod, amerre kell.

Pali79

Köszönöm, sikerült!

happisusu

Hogy tudom, egy komponens furatait átvetíteni a body-ra
???

sufnituning

Köszönöm[#worship]

Érdekes, hogy próbáltam ezt a módszert is(ezért is kérdeztem), de az egyik összeállításnál valamiért nem ment, nem megy, hibaüzenetet ír ki.
valamit azon a rajzon elronthattam, nem baj a többi új rajzon már megcsinálja a komplett stl-t.

Kösz, most már mindent tudok[#kacsint]

vjanos

Tegyél egy síkot a kettő közé, arra a project-el vetítsd át az eredeti furatokat, onnan meg már bele tudod press-pullozni a másik testbe.

vjanos

[#eljen] [#vigyor]

sufnituning

Azt hogy tudom megcsinálni, hogy az egyik alkatrészből kivágom a másikat, tehát a kék színű korongot kellene kivágni, hogy ott a korong üres helye legyen.???

gaben

Pedig azt írtad, hogy már mindent tudsz. [#awink]
Modify-combine és ott ki tudod választani az alaptestet illetve a céltárgyat amit ki akarsz vágni, majd a "Cut" opciót kell választani.

2am4nwzib

Most már értem hogy miért ingyenes progi !!
,,Ez egy közösség
A Fusion 360 szolgáltatásnak rengeteg olyan felhasználója van, akik terveket osztanak meg, tippeket cserélnek és együtt dolgoznak az Autodesk csapatával azon, hogy gyakori frissítésekkel bővíthessék a funkciók listáját,,

sufnituning

[#taps] Köszi!
Mint az egyszerű ember, én meg a bátyám mindent tudunk!
Valamit kérdeznek tőle, Na ezt a bátyám tudja.[#kacsint]