Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

ra8nsmk6w

A "G" kódban cseréld meg a g2 és a g3-at Akkor csak a kódon változtatsz és nem a beállitásokon.

z2a2u8wf

Mennyire normális hogy egy I5-ös laptopon amiben 4giga ram van egy 2gigás videókártyával kb 4-5perc mire bejön a program, és utánna is elég lassú és akad a progi?

vjanos

Nekem is i5-ösön megy de SSD-ről és 8 gigával, úgy is tölt vagy 10-15 másodpercet.
Driverek fent vannak?
Windozinstall? :)

000000000

grafikai beállitásoknál kapcsold ki árnyak/csillogás ami igazán a gépi számolást lasitja...

svejk

Vjános!
Mi a legjobb legegyszerűbb megoldás, hogy ne csak online tudjam nézni a tanfolyami videókat?

000000000

fusio360 beállitásban...[#rolleyes]

z2a2u8wf

Tudomásom szerint minden fent van.

z2a2u8wf

már a 2d rajznál is szokott akadni

vjanos

Letöltöd? :D

Vannak mindenféle kiegészítők a böngészőkhöz, de a legegyszerűbb szerintem az url manipulálás, azaz valami erre szakosodott weboldalon keresztül:

Itt a playlista url címe:
https://www.youtube.com/watch?v=aOOAN6dv90s&list=PLlbDFmBhUClOp19c8Ooq1EugN01SGiLRG

Ebbe bele kell írni két betűt (cp):
https://www.cpyoutube.com/watch?v=aOOAN6dv90s&list=PLlbDFmBhUClOp19c8Ooq1EugN01SGiLRG

Elvileg bejön egy oldal, némi töltés után letöltögethetők a videók, felbontást, formátumot is lehet választani.

svejk

Fű vagyok én ezekhez..., :)  köszi!

happisusu

z2a2u8wf

Sziasztok
Beimportalok egy stl formátumú oszlopot. A Cambridge rész miért nem látja?  Át kell alakítani előbb?

z2a2u8wf

Bocsi cam része a proginak.

vjanos

Részletesebben le tudod írni a problémát?
A CAM Setupban nem tudod kijelölni?

A Model térben Insert > Insert Mesh -eé behozem egy stl-t aztán a CAM-ba átkattintva egy új setupot csinálva én ki tudtam jelölni, és kis is faragta utána egy művelet.

z2a2u8wf

így már jó ahogy leírtad, köszi