Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

z2a2u8wf

hova kell pontosan bemásolni a postprocit?

vjanos

Szerintem ez machos probléma.

Azon belül a Config->Ports&Pins->Turn Options -ban van egy olyan csekkbox, hogy  "Reversed Arcs in Front Post" ?
Azt próbáld átkapcsolni.

Forrás

vjanos

A legegyszerűbb módszer, ha a CAM-ban megnyitod a postprocesszálót, és ott látszik a könyvtár, ha átkapcsolod előtte a Setup gombbal arra, hogy Use personal Posts (Sajnát posztprocik használata)

vjanos

Az enyém Win10, más oprendszeren máshol lehet.

z2a2u8wf

Köszönöm kipróbálom mindkét ötletet

remrendes

Meglepo, konkurens szoftvernel nehany kattintas.

sastas

Ha a fusionhoz írod, akkor ugye ők még csak fejlődés alatt vannak és mindig a szerintük fontos/userek által sokat kért dolgokat rakják bele, ez valószinüleg nem az
Ha inventorhoz: Lehet van gyors módja is, én csak fél éve inventorozok, és nem intenzíven(heti kb 8 órát), van még mit tanulnom benne, de eddig mindent sikerült összehozni.

remrendes

Persze, nekem sem ez lenne a legfontosabb benne. Az Inventorra gondoltam egyebkent, nezegettem a neten, nem igazan van ra mod. Erdemes megnezni egyebkent, hogy az SW-ben vagy a Creo-ban hogy van megoldva.

z2a2u8wf

Üdv
Akármit csinálok a rajzban levő 10-es átmérőjü modellt 20-as átmérőbe készíti el a szerszámpályát. tehát a kódban X5 helyett X10 szerepel. mindenhol az átmérő értékét teszi meg X értéknek a program. mi lehet a gond?

vjanos

A mach beállitásai közt van valahol olyan hogy diamerer mode. Azt nézd meg.

vjanos

Sheetmetal gondolatébresztő:  szöveg gyűrű köré

vjanos

Fusion Mikulás update

Sok apró bugfix, meg lett egy új simító művelet a CAM-ba

gaben

Ezen már túl vagyok, uncsi. [#vigyor]

em8g9226t

Szia esetleg ezeket próbáld meg ,lehet segit [#nemtudom]: Fusion360 Custom Post Processor for Mach3

z2a2u8wf