Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

Földi Péter

Ezt mág nem néztem, látod, ez teljesen kimaradt a nagy telepítések között. Mindjárt utána is nézek. De nem kell hozzá futnia a Fusion-nek? Mert ha amolyan "stand alone optimizer" ez a kis segédprogi, az bizony fellelli majd a rejtélyt. Köszi, nézem is.

Földi Péter

Valami hasonlót már leltem: Fusion utilities

Földi Péter

Bocsánat, ez nagyfelbontású onitorokhró "cikkez". Nézem a kártyuszt is.

Devecz Miklós

Fül helye:

Földi Péter

Sajnos nekem az applikáció indilása az Error Report-ig jut el, a címképet látom utoljára, aztán az error report után le is áll.

Idáig jut el:

Földi Péter

AMi fura, hogy vagy- percig a címképet látom a "fehér háttéreben a "Fusion  360" felirattal. Majd ezt követően dobja ki a hibaüzenetet. Kislányom gépn a klikk után  másodperccel megjeleneik az applikáció háttere, majd az ikonok is.

Földi Péter

Boicsánat vagy "4-5 percig" -et akartam írni... (num lock off)

remrendes

A videokartya driveret a DDU-val szedted le?

Devecz Miklós

Földi Péter

IObIT uninstaller-el, előtte közvetlenül pedig a Fusion 360-t használtam.

Földi Péter

Átraktam WIndows7 majd Win8 kompatibilis üzemmódba a Launcher-t és a Fusion360.exe-t is, illetve a DPI beállítást is, ahogyan a képeken. Sajnos nem segített. Názem a link-et.

Devecz Miklós

Ebből ez lehet érdekes:

We believe that this problem could be related to an incompatibility of your OS and/or hardware with a new version of one of the CAM-related DLLs in the recent update.

Can you try the following, and let me know whether it can resolve this issue?

1. Install the latest service pack for Windows 7. – Not sure if you already have this.
2. Reboot.
3. Start command prompt as admin.
4. Run "bcdedit /set xsavedisable 0".
5. Power off and restart.
6. Start Fusion

Földi Péter

Közben a DDU-t telepítettem, és a Fusion-t is uninstall-álom (javasolta a Launcher). Megnézem alap driver-el mit csinál. A "bcdedit.." parancsot végrehajtotta rendben. Mindjárt kész is lesz. Mmindjárt írom az eredményt. Köszönöm addig is a segítságet.

Földi Péter

Végigcsináltam a lépéseket, a Launcher és a Fusion360.exe tulajdonságait is beállítottam a Desktop és a Laptop-on is. Sajnos egyiken sem megy továbbra sem. (A Desktop-ban Radeon RX480 8GB, a hordozhatóban Radeon 8330 / 512Mb.)

Kislányom Geforce kártyáján minden gond nélkül gyönyörűen fut. A gépe ugyanaz a konfig, mint a fiamé. (Gigabyte GA MA 770 AMD Phenom X2 250). Az egyedüli különbség a video kártya.

Valahonnan megpróbálok kölcsnkérni egy GForce kártyát egy telepítés erejéig. A notebook-om sajnos parkolópályára kerül így. Csak erre használtam eddig.

uph5fcryd

Üdvözlök mindenkit itt a fórumon! Tudnátok segíteni? Kérdésem, miért nem látok copy lehetőséget a move/copy ablak alján? Szeretnék alakzatokat egyszerűen duplikálni... (mac-en dolgozok, egy free FUSION 360 verzióval..)