Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

Földi Péter

Az utolsó sor meglehetősen meglepett. (global install-nál..)

svejk

Nem követem az eseményeket, de nem hogy valami időzónával vagy pontos idővel szívsz Te is mint én a telepítésnél?

Földi Péter

Igen, ez a 60 perces elcsúszást én sem értettem. Sőt egyszer átállította a rendszeridőmet. Így GMT+2 lett az egyből. Csak kézzel tudtam korrigálni. Neked mi lett végül a megoldás István?

Földi Péter

Valammelyik .log file egyszer panaszkodot és nem is értettem miért teszi. Lehet benne valami. Érdekelne a megoldás. [#vigyor3]

svejk

Be kellett állítania a rendes, pontos időt, dátumot

Földi Péter

Nem tűnik bonyolultnak.. :) Automatikus beállításon van nálam, de ettől függetlenül már csapott be. Megnézem ezt is gyorsan. Kösz!

vjanos

Nem arra gondoltam....
A solution részt olvasd már el betűről betűre kérlek.

Főleg ezt:

AMD
Update to the latest video driver here.
Right-click the desktop and choose "Configure Switchable Graphics."
If this is not available, try choosing "Catalyst Control Panel" and then click the "Power" tab on the left and choose "Switchable Graphics."
If Fusion 360 is in the list, select the "High Performance" option for it.
If it is not in the list, use the Browse button to manually select %LOCALAPPDATA%Autodesk\webdeploy\production\\Fusion360.exe
Select Apply.
Disable graphics switching

It may help to disable graphics switching on the machine altogether. In some laptops, the on-board Intel video can be disabled in the system BIOS. The BIOS varies depending on the make and model of your computer system or motherboard. Review the documentation that came with your PC or hardware if you need further assistance.

Földi Péter

Igen, ezt már végigböngésztem, amikor küldted. Szerintem viszfelé is menne :) Az RADEON 8330 olyan 4-5 év körüli, így az újabb kártyák adta lehetőségek nem játszanak sajnos.

Az AMD telepítőnek azt volt az első dolga, hogy száműzte a CATALYST-ot a gépről és helyére a RADEON control center került abszolót egyeduralkodóként. Ez eddig jól is nzett ki.   A BEÁLLÍTÁSOK menüben 2 olyan eszköz jelent meg, ami POWER SAVING és egyéb megjelenítési opciót szabályoz:
1., az első a VARYBRITE.
2., A második a power saving.

Mindkettő tiltva van, a változás nulla, továbbra sem megy a program.

A kártya üzemmódok közötti átkapcsolásnak opcionális felülete jelenleg nincsen.  ivel nem dual a kártya, ez is kipipálva. A power saving szintén nem tud belekotyogni..és mégis...  A Catalyst-ot visrosszakom, ezt mg megnézem újra.

Földi Péter

Ja igen, a VARYBRITE a POWERPLAY kapcsolója, illetve annak fokozatmentes csúszkája. Nem engedélyeztem a legkisebb önszabályzást sem, tehát software-esen nem nem nyúlhat bele a win. Ez az imént kimaradt.

Földi Péter

Köszönöm a segítségeket, a magam részéről befejeztem a próbálkozást a gépemmel.
Így a topic végre a fusion-el kapcsolatos témákkal is gyarapodhat, nem csak az én "hasfájásaimmal".

Még egyszer kösz,P

Gyati

Szia!

Olyan egyszerű a megoldás Péter!
Cseréljetek a gyerekeddel gépet, mert az övén működik.  :)

remrendes

En azert meg nem adnam fel :) A gep gyartoi drivereivel probalnam meg nem a 3rd party szoftver altal leszedettel.

Földi Péter

Szia Attila,

Hűűű, abból háború lenne. [#eplus2][#eplus2][#eplus2]
Jobb a konfigurációja, mint nekem.

De amúgy valami "öszvérmegoldás" lesz belőle, jól látod. [#taps]

Üdv,Peti

Földi Péter

Teljesen jogos a felvetésed.  Tegnap letöltöttem a több, mint 500 MB gyártói drivert, de ugyanaz a helyzet. A gép statikus opciókra állítva, azaz semmit nem szabályozhat a windows. A video is maximáis teljesítményen (nem törődvén az akkuval), de semmi. Lehet, hogy tényleg összeférhtetlen a driver. Az alacsony videotejesítményt anno megjegyezte a Fusion a fejlácén, de ettől függetéenül vidáman futott majd 2 hónapig.

Egy desktop lesz a megoldás egy olcsóbb Geforce kártáyval (T210 vagy hasonló).

Legalábbis erre az elhatározásra jutottam az elúlt napok tükrében. :( ...jobb híján.. :)

Üídv,Peti

Devecz Miklós

Még egy lehetőség:
A Fusionnak van egy grafikus diagnosztikai beállíthatósági füle, ahol optimalizálja a kártya teljesítményét.
Ezzel nem kisérleteztél?