Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

Földi Péter

Sziasztok,

Igen, ez fent volt a gépemen, ezzel sem ment. Azóta jócskán csináltam kényszerintézkedéseket is. Ez azt takarja, hogy a teljes windows-t újratelepítettem. IObit driver booster fel, összes friss driver le..  ELőször nem ment a FUsion360, egyszer cak elindult. 3 alkalommal hibátlanul ment az első 20 percben. Ezt követően a 4. indulásnál újra ugyanaz a hiba. Más Wifi-be vittem a gépet, ott is ugyanez a hiba. A kislányom gépn az én Wifi-men hibátlanul működik a program. Az enyémen egyáltalán nem. Csak Error Message, aztán kidob. Azóta sem értem, hogy miért ment több, mint 1 hónapog fagyás és CRASH mentesen hibátlanul. Érthetetlen. Mág annyit megpróbálok, hogy egy win7-et feldobok és megnázem az alatt. Ha úgysem megy, befejezem a kíséreletezést. Az Autodesk jóvoltából 1 hetet legalább elszúrtam erre a problémára. Egyetlen választ nem írtak vissza a most már közel 50 levelemre. Ennyit a Customer Support-ról.

Nektek viszont hálás vagyok az öteltekért, az enyém kimerült mára teljesen.. :(

Üdv,Péter

yy2yggmv7

Félve kérdezem mert lehet, rég túl
vagy rajta  DirectX (9) verzió?

yy2yggmv7

Windows Only: Go to the General Panel in Preferences. Lower the Graphic Driver to DirectX 9 if the graphics card is an older card.

zozo

Jó felvetés, nekem is kellett frissítenem a laptop grafikus driverét, mert nem nagyon mozdult semmi a telepítés után.
Felül írta is, hogy nyűgje van a directX-szel. Persze  telepítettem a legújabbat, de nem az volt a baja, hanem a driver :)

Földi Péter

Köszi, minden felvetés hasznos nekem, jogos a directx kérdésed. Gyorsan eg is néztem. 11.2 van rajta, amit az IObit rakott fel frissítésként. Viszont lehet, hogy visszabutítom, hátha. A notebook-omban ATI Radeon 8330 van, és minden részéetben arról árulkodik, hogy minden a legnagyob rendben van.. [#csodalk]
Aképernyő így néz ki:

Abszolút tanácstalan vagyok. De annyi biztos, hogy egy automatikus frissítés vezett anno véget a több, mint 1 hónapig hibátlanul futú Fusion360-nak.

Köszi,Péter

zozo

Nehogy visszabutítsd! Állítsd be hogy automatikus felismerés (vagy valami hasonló) aztán újra indulás után nézd meg, hogy tényleg ezt használja-e.

Földi Péter

Persze, ez megvolt, de semmi. A poén, hogy amint írtam is jó pár levéllel  előbb, a kisfiam gépe pár órával előbb csinálta ugyanezt, mint az én notim. Az Ő gépn is majd 2 hónapot használtam a programot. ívidzont ott volt egy videokari frissítés. Egy Asus Radeon Strix RX 480 OC 8GB került bele. Azóta egyáltalán nem megy, pedig Dx11 full támogatása van. Egy 100eFt -os kártáynál nem gondoltam volna, hogy nem fog mennia Fusion. Lehet, mg túl új... :)

Nem értem a dolgot, egészen egyszerűen tanácstalan vagyok. A notebookomban ugyebár nem változott a hardware :). A frissített (automatikus) driver pedig 2017.02.10-i kiadás. Hát a manó érti ezt.

Földi Péter

ívidzont=viszont  :)

vjanos

Tehát úgy fest hogy radeonos gépeken bem fut túl jól?

Devecz Miklós

A telepítési naplófájlt kivesézted?
Állítólag abban minden le van írva, ami hibát okozhat.

Telepítési naplófájl helye

Hibakeresés

Földi Péter

Pontosan így van. Kislányoméban egy Geforce silent 210 van, úgy indul, mintha rugóval löknéd meg. Az app indulása után 20 másodperc múlva már ott a tervező felület.

Földi Péter

Ezt végigjárom egyenként. A log file-okban eddig nem találtam árulkodó jeleket, de a webdeploy.log-ot nem néztem. Átböngészem, köszönöm az ötletet. És Jánosnak is.

Földi Péter

EZ már a Fusion menüjéből származó menüsor lehet, ugye? Amúgy a telepítés hibátlanul fut le, érdekes, hogy semmi feedback a problámás hardware elemről. Akor nézem is a log file-okat.

Földi Péter

Bocsánat, hogy ide rakom, de ez van a autodesk.webdeploy.streamer.log file-ban:

2017-04-09 23:55:07,946 - MainThread - adsk.dls.streamer.configuration - INFO :: ###############################################################################
2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer - INFO :: #################################### Begin ####################################
2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer - INFO :: #                                                                             #
2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer - INFO :: #  #
2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer - INFO :: #                                                                             #
2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer - INFO :: ###############################################################################
2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer - DEBUG :: Logging initialized, with level 10, output file: C:UsersGrecoAppDataLocalAutodeskautodesk.webdeploy.streamer.log
2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer.manifests - INFO :: Loading build manifest from C:UsersGrecoAppDataLocalAutodeskwebdeploymetastreamer20170313124100esourcesuildinfo.json
2017-04-10 09:52:50,761 - MainThread - adsk.dls.streamer.manifests - DEBUG :: Type: , Members: ['_CHUNK_SIZE', '__class__', '__del__', '__delattr__', '__dict__', '__dir__', '__doc__', '__enter__', '__eq__', '__exit__', '__format__', '__ge__', '__getattribute__', '__getstate__', '__gt__', '__hash__', '__init__', '__iter__', '__le__', '__lt__', '__ne__', '__new__', '__next__', '__reduce__', '__reduce_ex__', '__repr__', '__setattr__', '__sizeof__', '__str__', '__subclasshook__', '_checkClosed', '_checkReadable', '_checkSeekable', '_checkWritable', '_finalizing', 'buffer', 'close', 'closed', 'detach', 'encoding', 'errors', 'fileno', 'flush', 'isatty', 'line_buffering', 'mode', 'name', 'newlines', 'read', 'readable', 'readline', 'readlines', 'seek', 'seekable', 'tell', 'truncate', 'writable', 'write', 'writelines']
2017-04-10 09:52:50,761 - MainThread - adsk.dls.streamer.configuration - DEBUG :: Loading default language: hu_HU
2017-04-10 09:52:50,761 - MainThread - adsk.dls.streamer.configuration - DEBUG :: Resource directory set to: C:UsersGrecoAppDataLocalAutodeskwebdeploymetastreamer20170313124100esources
2017-04-10 09:52:50,761 - MainThread - adsk.dls.streamer.__main__ - DEBUG :: Defining command line arguments
2017-04-10 09:52:50,761 - MainThread - adsk.dls.streamer.__main__ - DEBUG :: Overriding standard streams to capture output
2017-04-10 09:52:50,777 - MainThread - adsk.dls.streamer.__main__ - DEBUG :: Parsing command line arguments
2017-04-10 09:52:50,777 - MainThread - adsk.dls.streamer.__main__ - INFO :: Command-Line Argument Configuration:
Namespace(app_id=྅e72ada57b7480280f7a6f4a289729f', cleanup=True, connection=None, force_full=False, fulluninstall=False, globalinstall=False, headless=False, infofile=None, language='en', launch_args='', logconfig=None, logfile=None, loglevel=20, no_cleanup=False, operation=, pipes=None, procfac=, profile=False, pull_dest=None, purge=False, quietmode=True, stream='production', threadscount=5)
2017-04-10 09:52:50,777 - MainThread - adsk.dls.streamer.__main__ - INFO :: >>>>>>>> app id is 73e72ada57b7480280f7a6f4a289729f ---- stream is production ---- global install is False