Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

vjanos

remrendes

Hat nem tudom. Ez meg azert csak egy jo eros hobby szoftver a "nagyokhoz" kepest.

Földi Péter

Pontosan erről van szó, nekem is ez jön le. A megoldások briliánsak, viszont a memória allokáció, a rezidens blokkok, és a hibakód és debug kezelése erre utal nekem is. Az is biztos, hogy majd minden megoldható vele. Talán a mesh kezelést hiányolom leginkább, viszont a SCULPT megint jópofa benne.

Maradok híve a proginak messzemenőkig.

Üdv,P

Devecz Miklós

Van egy kis haladás, a nyers fordítással holnap végzek.

Végre jöhet a finomítás.

remrendes

Az biztos, hogy en is figyelemmel kovetem. Az ingyenes CAM resze miatt pedig egyelore nincs verenytarsa.

Földi Péter

Szia Miklós,

Csak gratulálni tudok! [#worship]
Kitartó munka.

Üdv,P

gaben

svejk

Szia Miklós!

Tőlem számíthatsz anyagi támogatást a fordítási munkádért, még ha nem is lehet publikus majd a végkifejlet.

Eddig minden ilyen dologban benn voltam, pont ezt miért hagynám ki?

Majd ha időszerű lesz írd meg mennyi az annyi és küldöm.

üdv: Svejk

TROMF22

Szervusz Miklós!

Megerősítem, hogy továbbra is szeretnék a projekted "részvényese" lenni. Természetesen szívesen vállalva az ezzel járó kötelezettséget.

Üdv.: Ferenc

gaben

Jelentem a .dwg fájlok bevitele sikeres, viszont akadt ezzel egy újabb problémám.
A léptéket hol tudom átállítani?
Totál más értékek vannak a Fusionba-n, mint az Acad-ban. [#fejvakaras]

vjanos

Ha importálásnál nem tudsz neki dimenziót adni, akkor a Modify » Scale -el átskálázhatod a kivánt méretre.

gaben

Köszi Jani,

érdekes, hogy a "gyári" alkatrészek a Hiwin oldaláról letöltve jó dimenzióban vannak, de amit úgy rajzoltam az valami 304.8x-os a Fusion-ba való illesztés után.
Ami azért is furcsa, mert Hiwin alaktrészekkel építkeztem ebben a rajzban is.
Na de sebaj, kezdem elölről az egészet a Fusion-ban, szükség van a gyakorlásra. ;)

vjanos

Ha keverednek a metrikus és inch-es modellek, akkor szokott így szétszállni...
De ha megvan a varázsszám, vissza tudod skálázni elvileg :)

gaben

Nincs sehol inch-es modell, mindig metrikusban dolgozom.
Megoldjuk, gyakorlom oszt menni fog ez. ;)

Földi Péter

Szia János,

Csak segítségre szorulok. A "JOINT"-oknál némi segítségre lenne szükségem, amit előre is köszönök.
Több "component" együttes "rigid joint"-jánál nem megy az együttes mozgatás. 2 komponensnél minden további nélkül, de például 3 független hasáb egy átmenő tengelyen való "revolute" típusú mozgatásánál sajnos nem, csak az egyiket mozgatja megfelelően. Néztem a "joint origint" is, de az rendben van.

Hátha van ötleted erre. Nem tudom mennyire érthetően írtam le a problémát. Képpel szívesen reprezentálom.

Köszönöm,Peti