Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

vjanos

krnj79r9n

Szervusz Jani,

Nem tudsz róla, hogy ki lehet-e kapcsolni valahol azt, hogy a felületek állandóan villognak amikor az egérkurzor elhalad felettük? Idegbajt lehet tőle kapni hosszútávon, sokszor nagyon zavaró.

Az hogy az élek felvillannak, az OK, mert segít a kiválasztásban, de az összes felület nagyon zavaró, egy felületet csak eltalálok az egérrel kiválasztáskor.

vjanos

Szia,

Egyszerűbb lenne, ha megszoknád [#eplus2]

Ahogy írod, azért villantja fel, hogy lásd, hogy egy kattintással mit jelölnél ki.
Ha a Select > Selection Filters > Body Faces pipát kiveszed, akkor nem villantja fel a felületeket, cserébe nem is tudod egyenként kijelölni őket :)

Szóval szerintem úgy nem tudod beállítani, hogy ne villanjon, de ki tudd választani a felületeket.
Esetleg más színre átfesteni a modelledet, hátha úgy kevésbé zavar?

vjanos

Egész érdekes statisztikákat készít a youtube...

Az elmúlt néhány napban a videókat:
- 98%-ban férfiak nézték
- 66%-ban a 35-44 éves korosztályból
- 286 megtekintéssel 2070 percet néztetek meg
- a nézettség 14%-a Szingapúrból jön és ők végig is nézik a videókat

Beállíthattam volna, hogy mutasson reklámokat, így 1000 rákattintásonként kapnék rettenetes 2 dollárt [#eplus2]

svejk

jaj ne!
Inkább küldök holnap 3 dolcsit :)

vjanos

Ja, egyébként összejött pár igazolatlan órád :)
Ha végeztél a videókkal, várom majd a kiírt feladatokat osztályozásra :D

svejk

Gábornak már benyújtottam a hamis igazolást. :)

Devecz Miklós

Kezd alakulni a Fusion kezelőfelülete:

B.Zoltán

Magyarítod, akkor még és is belevágok a tanulásba.

svejk

te aztán nem vacakolsz! [#eljen]

Devecz Miklós

Csak kb. 17 ezer sort kell átírni. Már 12 ezer sort átírtam.
Írtam hozzá egy programot, ha frissítik, akkor fél perc alatt újra feltölti a magyar felületet.

svager

Devecz Miklós

Az eredei kezelőfelület is megmarad, bármikor vissza lehet állítani.

B.Zoltán

Hát ez nagyszerű! Szinte el se akarom hinni, hogy meglesz magyarul. Nagyon köszönjük a munkádat, meg persze Jánosnak is, hogy megcsinálta a videókat.

gaben

Szia Miklós,

mindkettőtök munkájáért maximális respect! [#worship][#eljen]

Köszönjük szépen.

üdv, Gábor [#wave]