Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

vjanos

Szia,

Bevallom, pont ugyanezt az előadást már nem tervezem megismételni a közeljövőben.

De azért légy résen, hátha mégsem maradtál le ;)

zozo

Én is azt várom, mikor húzza valaki elő a jolly jokert[#nevetes1]

000000000

Ha mégis lenne előadásod. Hatvanban tudnék jó helyet intézni díjmentesen.
Szívesen látnák akár 40 embert is.

Földi Péter

Köszönöm János, figyelni fogok a fejleményekre. Addig letöltöm a video-kat és az instrukciós anyagokat. Nagyon tetszik már most,és ez mindenképpen meglepett a meglehetősen humánus opciók tömkelege. Nem beszélve arról, hogy az én szintemen még ingyenes is. Azonnal törlöm is a SPRUTCAM,, SOLIDCAM, EDGECAM együttest gépemről. :)

Üdv,Péter

vjanos

Nah... napok óta megy a videotömörítés.
Sajnos szombaton egyszer megomlott a felvétel, kénytelen voltam a CAM-es rész elejét ismét feldiktálni itthon :S

Akinek nem volt elég a hétvége, vagy lemaradt, vagy csak most kezdi érdekelni a fúzió...

[big][/big]

Elérhető kb 6 órányi felvétel, a feladatok, illetve két magyar nyelvű segédlet a CAD és CAM témához.
Sok sikert [#wave]

s7manbs8

Ez nagyon jó, oda a cnctábra lehet feltölteni html oldalakat is ezek szerint ?

000000000

Gratulálok a kitartásodhoz. Ahhoz is, hogy rengeteg munkát beleölve segítesz sok, sok embernek. Persze, sok olyannak is, akiről nem is tudsz. De, ez még szebbé teszi a dolgot.[#eljen] [#taps]

B.Zoltán

Nagyon köszönöm a munkád én is.
Nagyon jó ez a program , csak lenne még agyam hozzá.[#whatever]

krnj79r9n

Köszönjük Jani,

Jó anyagok, lesz mit tanulmányozni. Köszönjük.
Ez amúgy a hétvégi oktatási anyag?
Vagy még annak egy bővített kiadása?
Külön örültem a billentyűkiosztásnak, és a CAM-es pdf-nek, hogy minden menüpont, funkció le van írva magyarul. :-)

Tényleg mikor lesz a billentyűkiosztás testre szabható?
Van erről valami hír? Pár dolgot még szívesen kitennék.

És mit tudni a "sheet metal", meg a "nesting" részről?
Nagy a csönd, pedig ha jól tudom már tavaly meg kellet volna érkezzen. Valószínűleg valami nehézségeik lehetnek vele.

Motoros

Kösz, nagyon profi munka. Rengeteg idő lenne mindezt egyedül kitapasztalni, olyan mintha ott lettem volna az előadáson.[#eljen]

Bozso777

Hatalmas köszönet, ez nagy segítség lesz...az előadásról lemaradtam, de úgy néz ki mégsem :)

zozo

[#eljen][#taps][#worship]
Köszönjük!

vjanos

Igen, ez a hétvégi anyag, kb este fél kilencig nyomtuk, el is fogyott a hangom a végére :)

Nem hallottam sajnos se saját gyorsgombokról, se a lemezkezelésről újabb infót

remrendes

Penteken irtak a blogon, hogy tudjak, hogy jelenleg a legjobban vart feature es dolgoznak rajta. Iden lesz belole valami.

gaben

Jani,

erre nincsenek szavak.
Zseniális amit véghezvittél, gratulálok és köszönjük még egyszer! [#eljen][#worship]

A dolgunk most már csak az, hogy minél többet gyakoroljunk és persze teszteljük a kapott marópályát valamilyen kapirgálógépen. [#vigyor]

üdv, Gábor[#wave]