Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

TROMF22

Mióta János megnyitotta a Fusion 360 oldalt, a lelkesedés, a kíváncsiság, a kétségbeesés, a beletörődés, az eltávolodás vegyes érzelmi hullámaival követem.
Zéró angollal (ACAD 2D tapasztalattal), hamarosan belépve a hetedik évtizedbe, nem nagyon reméltem, hogy valaha is közelebbi kapcsolatba kerülhetek ezzel a programmal.

Miklós és János rengeteg munkája segítségével talán mégis belevágok.
Köszönet mindkettőtöknek.

Igazság szerint ennyi energia befektetés eredményét – az én belső normám szerint – nem is illenék ellenszolgáltatás nélkül elfogadni.
Ez egy komoly szellemi termék.
Szívesen olvasnám erről a Fórumtársak véleményét.

Bozso777

Ez nagyon szuper!
János videói alapján elkezdtem használni...most már kifejezetten szeretem, de hogy még magyar is lesz, ez csúcs !
Köszi mindkettőtöknek !

remrendes

Ez igen. Nem kis moka.

vjanos

Nem kis munka és felelősség. Gratula [#eljen]

3vv2btrhv

Én is így vagyok vele , de akkor már ketten leszünk .

gaben

Abszolút jogos a felvetés, miszerint valamilyen ellenszolgáltatást kellene nyújtani Janinak és Miklósnak.
Részemről rendben lenne a dolog, csak a kivitelezés módját nem tudom. [#fejvakaras]

üdv, Gábor [#wave]

zozo

Mint amikor a linuxcnc fordításra dobtuk össze a pénzt.

Valakinek a számlájára menjen, aki majd elossza igazságosan kettőjük közt :)  Tényleg megérdemlik, hisz a szabadidejüket áldozták mindketten.

Itt a fórumon kell egy listát indítani, és mindenki hozzákopizza a nevét, miután utalta az összeget, ami mindenkinek a lehetőségeire van bízva.

Pl.:

Kovács Pali utalva 3.000
Kiss Pisti utalva 2.000
zozo utalva 3.000
stb.

Ezt a számlán lehet ellenőrizni.

Devecz Miklós

Ezzel azért még várjunk egy kicsit.

Egyrészt még nem fejeztem be a fordítást (még kb. egy hónap kell a nyers változat összeállításához), másrészt amikor végzek fel akarom tenni a fordítást a könyvtárba lektorálásra.

Vannak nálam jobb angolosok is, nem árt ha többhen is átnézik a fordítást.

Lehet benne elírás, meg elrontott szórend is, esetleg egy rosszul értelmezett kifejezés.

A végső célom, hogy az Autodesk-nek felajánlom a fordítást, tegyék bele az eredeti programba, így nem kell minden frissítéskor újra betölteni.

vjanos

Sajnos ez multicég-szinten nem ilyen egyszerű, hogy felajánlod nekik és beteszik. :(

A kiadott nyelvekért, tartalomért ők felelősek, támadhatóak.
Egy már kiadott nyelvet a továbbiakban támogatniuk kell, amihez anyanyelvi szinten beszélő hivatalos papiros fordítót kell fenntartaniuk.
Ha a programban megjelenik egy nyelv, akkor azt a nyelvet mindennemű egyéb kötődő helyen támogatniuk kell, pl a dokumentációban is.

Ha csak a költségeken múlna, valószínűleg nem lenne gond nekik több nyelv támogatása. Valószínűleg tudatosan nem adták hozzá nálunknál nagyobb piacok nyelveit sem.

Egy lektorálás bizony az én doksijaimra is ráférne, az éjfél után íródott részek így utólag visszaolvasva sokszor fura nyelvezetűek...

krnj79r9n

Köszönjük szépen!
Sokszor nagy segítség lehet.

krnj79r9n

Szóval ez sem olyan egyszerű. :-(

Kíváncsi vagyok mit reagálnak rá, ha Miklós elküldi nekik.
Jó lenne, ha bele kerülhetne hivatalosan is a magyar nyelv.

Én is támogatnám a támogatást. :-)

vjanos

Beleolvastam a cég termékeire és anyagaira vonatkozó feltételekbe, amit egyébként magyarul is közreadnak.

Nem vagyok a jogi szövegek nagy búvára, de nekem úgy tűnik a 2.1.1 i. és j. pontja szerint kimondottan jogosulatlan tevékenységnek tartják az ilyesmit.
Lehet, hogy az én pdf-jeimet is...

Szóval ennek tükrében egyre kevésbé tűnik jó ötletnek direktbe felajánlani nekik...[#nemtudom]

vjanos

Csak ideér már lassan ez a lemezkezelés.

Pár kiválasztott már próbálgatja ebben a topikban.

Ahogy nézem nem csak lemez alkatrészek hajtogatására gondoltak, hanem modell részleteket lehet síkban szerkeszteni aztán feltekerni ívekre, és akár ilyen is lehet belőle:

Devecz Miklós

Ez gáz.

Ezek szerint csak nekem lesz magyar felületű programom.[#falbav]

gaben

Szia Miklós,

azért én szívesen beruháznék egy magyarításra. ;)