Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

vjanos

Létezik, hogy nem Akácos hanem Akácfa utca? :)

vjanos

Én annyi útravalót tudok adni, hogy

- Egyrészt mindenki feltelepített programmal jöjjön, hogy ne a többiek idejét húzzuk. Instrukciók az első hozzászólásban, vagy ha gond van, kérdezzetek.
- Másrészt hozzatok három gombos, görgős egeret. Talán szinte mindenkinek ilyen van, de pl Apple Magic Mouse-al kínszenvedés használni, pedig az kb 30 rongy :D
- Papír-toll hasznos lehet, ha valaki jegyzetelős fajta

Egyébként lesz róla felvétel, és készülök némi magyar doksival is... ;)

gaben

Szia,

összevissza irkálnak mindent a google térképen, de a főútról ki lesz táblázva az E.ON üdülő, csak követni kell az út végéig. Illetve a GPS koordináták is segítenek. [#awink]

Svejk, szerintem az már nincs nyitva. A legegyszerűbb ha rendelünk kaját és akkor nem kell elmennünk sehová. [#wave]

üdv, Gábor

gaben

Na kérem, csekket befizettem Pilismarótra. [#wave]
Jöhet a hétvégi készülődés, pakolászás.

Jani a projektort hozom, kaját találjátok ki mit kérünk, mert szombaton 11-ig le kellene adni az étteremnek. (pár hozzászólással lejjebb a többi infó)

vjanos

Már hogy mielőbb küldjük el neked, vagy szombaton kezdjünk ezzel, hogy összeszedjük?

10-kor kezdünk tehát jöjjenek valamivel korábban a résztvevők?
Te mikorra érsz oda?  :)

gaben

Ráérünk akkor is ha már odaértünk.

Igyekszem, de nekem közel 2 órás az út. 9 körül tervezek odaérni, de majd holnap kiderül amikor beszélek a gondnokkal.[#wave]

robokacsa

nekem a fusion kiirja,hogy lejárt az egy hónap, de működik,legalábbis tudok rajzolni vele.
hogyan tudnám holnapra a tanfolyamra hosszabbítani az idelyét. [#nemtudom]

gaben

Beszéltem ma a gondnokkal, hogy 10-re megyünk.
Elvileg addigra eltakarítják a jeget meg havat, ami ott esett a múltkor.
Persze ez minket bent, nem zavar.
Megpróbálok 9-re odaérni, ha valaki nem találna oda az keressen a profilomnál található telszámon. [#wave]

vjanos

Kattints rá fent oda ahova kiírja, és válaszd a "Sign up as a Start-Up or Enthusiast" lehetőséget.

Itt a leírás képekkel

robokacsa

y72m8w6js

Köszönjük a tartalmas oktatást, és köszönet a szervezésért.
[#eljen]

gaben

Jani,

nagyon szépen köszönjük a minőségi oktatást és a feladatokat, leírásokat pedig különösen. [#worship][#eljen]

üdv, Gábor [#wave]

ui: reggel amikor elhagytam a tetthelyet, a gondnok szólt, hogy akik a második lapra írták magukat, a jobb oldali részt üresen hagyták, aláírásokat megtettem, de a személyi igazolvány számokat bekérném mindenkitől, hogy el tudjam neki küldeni mail-ben.
mellékelem a fotót a vendégkönyvről, remélem olvashatóak a nevek

vjanos

Érdekesség: volt egy Autodeskes kiírás, ahol tetszőleges Fusionnal készült modellel és abból generált szerszámpályával lehetett nevezni
Fusion CAM Challenge 2017

Egész érdekes dolok vannak az 5 tengelyes géptől a huzalszikráig...

gaben

Vannak szép dolgok és jó ötletek is. [#eljen]

Bárcsak már így menne. [#awink]

Földi Péter

Kedves Kollégák,

Szeretnék csatlakozni a FUSION 360 táborhoz, a mai nap rengeteg jó dolgot és biztatást kaptam Varga Istvántól és meggyőzött az ügyben. Sajnálom, hogy lecsúsztam az oktatásról, de ha a jövőben lesz még hasonló momentum, biztos számíthatsz rám János.

Már most elnézést a mafla kérdésekért.

Üdv,Földi Péter