Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

uscv34aum

Engem is érdekelne![#worship]

p75e6i8vg

Ez ilyen... amit talál azt felpakolja ;)

xw705sph

Mindharmotoknak megy egy uzenet.

myh3s85c3

Én is benevezhetnék?

uscv34aum

Nagyon szuper, köszi![#wave][#worship]

gaben

Sziasztok,

mindenkit regisztráltam az üdülőfoglalóba, vissza is jött az e-mail, hogy rendben. Fűtést előtte való nap föltekertetem, hogy kellemes idő fogadjon minket. ;)
A szállásdíj és IFA összegét (1500Ft) mindenki legyen kedves a számlámra átutalni, majd privátban küldöm a számlaszámot, stb.

Pilismaróton a gondnok elmondása szerint nincs ebben az évszakban komolyabb kajálda, ezért a múltkori csapat is Esztergomból rendelt kaját, ennek még utánajárok, hogy hol lenne érdemes. Szerintem kérjük házhoz, mert emiatt bemenni Egomba, elég nagy időkiesés lenne.
Aztán a vacsorát valahogy megoldjuk, hozzon mindenki valami hazait magával és akkor költségkímélőbb lesz a hétvége.
Illetve hosszabbítót is hozzon aki tud, a gépek számára.

üdv, Gábor [#wave]

p75e6i8vg

Szuper.
A projektor meg esetleg a vászon is sinen van? ;)

gaben

Projektort szerintem el tudom hozni, de vászon nem is kell, mert a tárgyalóban lehet a falra vetíteni. [#awink]

p75e6i8vg

[#eljen]

Ha netán mégsem menne a projektor, akkor szólj az alkalom előtt pár nappal, hogy kerítsünk egyet valahonnan...

cipk5xtny

Sziasztok
Azt szeretném megtudni hogy van e mód arra hogy FUSION-ban , le vagy beletöltsek alkatrészkönyvtárat.Konkrétan itt installációs profilokra gondolok.
És ha van azt hogy tehetem meg?
Köszi a segítséget előre is...

p75e6i8vg

Komplett alkatrésztárat szerintem nem, csak modelleket egyesével.

Illetve az Insert menü alatt az Insert Manufacturer part-ot választva böngészhetsz egy online alkatrésztárat, ahol pl "aluminium extrusion"-ra keresve találsz profilokat. Itt a 3D rajz alatt van egy to Fusion 360 gomb.

Ha neten megtalálod a kivánt modelledet valami népszerű cad formátumban, azt is fel tudod tölteni a bal oldali Data Panelen levő upload gombbal.

cipk5xtny

gaben

Sziasztok,

megjött a csekk (Pilismarót Fusion 360 okítás) amit be kell fizetnem jövőhétig.
Írtam minden érintettnek privátot, ahová átutalhatjátok nekem a szállásdíj összegét.

köszi, Gábor[#wave]

gaben

Sziasztok,

beszéltem egy Esztergomi étterem/pizzériával és szombaton meg tudják oldani az ebéd vagy vacsora házhoz-szállítást, így nem kell kimozdulnunk az üdülőből.
Esztergom Rizzo étterem
Szombat 11:00-ig ki kellene találni, hogy mit szeretnénk rendelni és akkor leadnánk nekik az igényeket.
Vagy mindenki átböngészi, hogy mit szeretne enni, elküldi nekem privátban én pedig összesítem és megrendelem tőlük ebédre vagy vacsorára.
Ígértem vaddisznópörit, de 21 emberre nem tudom vállalni, szóval vagy viszünk kaját vagy rendelünk magunknak.
Vasárnap reggel úgyis megyünk haza, szóval csak a szombatról kell gondoskodnunk.
A fűtést intézem, hogy a délelőtti 10 órai érkezéskor is frankó idő legyen.
Projektort tudok vinni (vászon nem kell), illetve hosszabbítókat, elosztókat mindenki hozzon magával.

Egy kis ismertető a helyszínről:

Üdülő címe: 2028 Pilismarót- Dunapart, Akácos út 9.

A vendégek körében rendkívül népszerű üdülő a páratlan szépségű Dunakanyarban, közvetlenül a Duna partján fekszik. Megközelítése: Esztergom és Budapest felől egyaránt a 11-es úton érhető el Pilismarót, melynek központjában tábla jelzi a Duna-parti üdülők irányát. Ezen az úton kb. 3 km-re találjuk közvetlenül a folyó partján az EON üdülőt (utolsó ház).
Az üdülésben 3 db 4 ágyas és 3 db 3 ágyas összkomfortos szobákban 21 főt tudunk elhelyezni. A fürdőszobás szobákban hűtőszekrény és TV is rendelkezésre áll.Az üdülő egész évben szabadon foglalható! Zárt parkoló, szépen gondozott kert, jól felszerelt konyha, társalgó, asztalitenisz, hinta, szalonnasütő-hely, állnak a pihenni vágyók rendelkezésére.
Az üdülő teraszáról pompás kilátás nyílik a Dunára és a szemben fekvő Zebegényre, de a környéken sok természeti és műemléki látnivaló található (Dömös: Rám szakadék szurdoka és a Prédikálószék, Visegrád: Salamon torony, bobpálya, Lepence völgyi termálfürdő, Esztergomi bazilika ).A hajóállomás kb. 500 méterre található az üdülőtől, ahonnan elérhető a szemben fekvő Zebegény, ahol a templomot, a Kálváriát, a Szőnyi István emlékmúzeumot és a Tengerészmúzeumot érdemes megtekinteni.

GPS koordináta: 47.79657, 18.90020

https://goo.gl/maps/7Ns6rmiDxHw

Bármi kérdés van, keressetek nyugodtan. [#wave]

üdv, Gábor

ui: szombat reggel veszek 2db parasztkenyeret, illetve viszek szalonnát, sonkát a házi fajtából, szóval éhen nem halunk. [#awink]

3ztiz2p39

Dömösön a Zöld Hetes?
Alig pár km.
Igaz vagy 20 éve jártam ott, akkor tuti hely volt.