Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

3vv2btrhv

Köszönöm[#eljen] .

frob

Cool Screen Recorder -t szoktam használni win áruházból telepíthető ingyenes
terület kijelölhető a képernyőn, ha utána webre megy érdemes nézni hogy szabványos felbontásban jelölj ki, akkor nem kell utórosszakodni vele

mivel teljes mértékben a képernyőn futó dolgokat veszi, így megfelelő beállításokkal pl: frame/s .... akár videót is onnan ahonnan egyébként nem lehet, csak ügye végig kell várni :)

3vv2btrhv

Ismerkedem vele , köszönöm .

fvmbs7r7e

Sziasztok!

Tudtok valami okos megoldást a fusion telepítésre sajnos nem enged mar nekem semmit menteni és nem engedi azt se hogy átrakjam csak olvashatóra a fájlokat!![#nemtudom][#nemtudom]

2vkx6unz

Nem tudom mi lehet az oka, nekem működik 10 szerkeszthető állományig. Nem vagy offline módban?

Esetleg újra kell telepíteni...
Nekem más furcsaságok vannak, de azok hálózati problémák. Csak akkor megy normálisan ha csak IPV4 van engedélyezve mert ha IPV6 is engedélyezve van akkor valami hiba van és nem ér el szervereket amiket el kellene érnie...

zozo

Egy céges csoport teljes jogú tagja vagyok, látom a megosztott projectben az összes alkatrészt, tudok létrehozni újat, de a meglévőkből egyet sem tudok megnyitni.
Ez a hibaüzenet fogad, aztán akár órákon át sem képes az update-et megcsinálni. Mi a franc baj van, régebben nem volt soha ilyen gondom a megosztott projectekkel, pedig több ilyen volt.  Ja, és fizetős verziót használok.

58m03kbt

A megnyitni kívánt modellek mely verzióban készültek? Nem lehet, hogy más mentette egy másik Fusion verzióval? (Jelenleg a v2.0.12888 van kint.)

zozo

Köszi a tippet, bocsi, hogy nem reagáltam, nem voltam elérhető egy ideig.
No, az én verzióm kicsit régebbi valóban (2.0.10806), de nem is jelzi a kis óraikon, hogy updatelhető lenne. A fusion oldalra bejelentkezve klikk az update-re, azt írja, hogy "

Jelenleg nem található elérhető frissítés az Ön termékeihez"

Olvasom a neten, hogy restart kell ilyen esetben, vagyis a default értékeket kell újratölteni, majd újraindítás.

Megtörtént, most azt irja, hogy automatikusan nem frissithető verzió, klikk ide.
Visszaadta fusion oldalát, megint lépek az update-re, de ugyanaz mint korábban, nem frissíthető.

Most olvasok még tovább, hogy mi lehet a nyügje.

zozo

Na, belefáradtam. Céges laptop, majd megoldják a srácok, van más dolgom is :)

58m03kbt

Sajnos olyan régi a verziód, hogy közte volt egy olyan hioba, hogy a frissítés csak akkor fut le, ha újratelepíted az egész szoftvert. (Nyilván ekkor a friss fog települni már.)

Tehát megoldás: eltávolítás + újratelepítés.

(Az új verzióban az ilyen problémák kezelésére már van egy kis indító program. Erről itt olvashatsz: https://www.camxpress.hu/fusion-360-inditasi-problemak-kezelese/

friw4ysgs

Sziasztok,
Kezdő játékos vagyok még csak most tanulgatom, egy olyat kellene megvalósítanom, hogy ajtóra lenne tábla 2mm-es RÉZ lemez, durván 600 x 170 réz tábla lenne arányosan a betűk elosztva és betűk kimarva belőle de például a "P" betű közepe kis fülekkel meg maradna. tudnátok segíteni tervezés és milyen maróval hány lépesben.
Ha esetleg valakinek van kedve és egy tervet dobna amit esetleg én átméreteznék

Előre is köszönöm a segítséget

István

zozo

Köszi, már én is kezdtem gyanítani, hogy nincs más lehetőség.
Azért jó, hogy megerősítettél benne. Kösz.

friw4ysgs

Bocsánat, rosszul írtam a tábla méretet  
1,5 mm vastag Réz lemez
400 x 110   ekkora lenne a tábla

gaben

Sima gravírban nem gondolkodtál?
Én ilyesmiket csináltam már sokat a gépemmel.