Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

gaben

Szia,

én még nem tapasztaltam problémát a Fusion-nel, pedig 5 éve használom. Illetve egyszer volt vele valami gebasz, de akkor az alábbi Fusion 360 Cleaner progit használva illetve újra telepítve már tökéletesen működött tovább.

De az is lehet, hogy lejárt a licenszed és emiatt nem indul.

gaben

bocs, valamit elütöttem a link bemásolásakor: Fuison 360 Cleaner

3c39rv5j

A probléma az, hogy most szeretném elkezdeni használni,a licensz új. A sajàt laptopon nem indul win 10 el, egy másik asztali pc- N elindul win 7 alatt.

3c39rv5j

Újratelepìtettem már többször és használtam a cleanert is. Ettől függetlenül köszönöm a linket.

3c39rv5j

Amennyiben valaki belefutna még ebbe a problémába.
A Windows Update mindig azt válaszolta, hogy nincs újabb frissìtés.
Frissìtettem Microsoft oldalról build 19042.685 re.
Ìgy fut a Fusion 360.

j3cx5jtk6

Sziasztok!
F360 postprocesszor kérdés?!
igazábol azt sem tudom melyik topicba irjak- uccnc vagy ez, elősör itt probálkozok.

Az uccnc-s m kodokkal játszok és jól értelmezem egyáltalán, hogy így kell belerakni ezeket az M kodokat? ez csak egy teszt vonal vágása szóval nem az a lényeg.

Vagy nem ez az irány amit kitaláltam..
Valaki tudna feltölteni egy tök egyszerű kódot /elég egy vonal/

hogy mit hova írjon a post processzor ..

Igazából ezt így 10 perc alatt fumikáztam ki de ha nem is jó amit csinálok nem kínlodok tovább vagy másképp közelítem meg

Köszönöm szépen!

TBS-TEAM

Szia küldtem mail. [#vigyor0]
József

vjanos

Fusion 360 magyar lokalizáció

Egy évre 27 euro.

"A Fusion 360 számára elérhető a magyar nyelvű lokalizáció előzetes verziója, amely magyar nyelvű kezelőfelületet biztosít a Fusion 360 számára. A lokalizáció tartalmazza a szoftver valamennyi moduljának fordítását. A Varinex-CADStudio Kft. folyamatosan fejleszti és bővíti a lokalizációt."

gaben

Ma én is megkaptam, de sajnos a Manufacture része (illetve a generative design és a simulation sem, de az nem érdekel) még nem magyar.
Persze elboldogulok vele, ahogy eddig is, de remélem tényleg tovább fejlesztik.

vjanos

Falnak mennék, ha így kellene használnom :D

2vkx6unz

Ezzel nem vagy egyedül ;)

gaben

Most beszéltem velük és már csinálják a CAM részt, amint megvan küldenek egy újabb zippelt fájlt, oszt boldogság. [#vigyor]

xhadp99yn

Szisztok

Kérnék 1 pici segítséget

mikor sketch ben rajzolok kört régen ott marad a dimenziója automatikusan azt mostanság nem látom, mit kapcsolhattam ki ?

köszönöm

remrendes

Amikor rajzolod és beírod az értéket, akkor nem csinálja meg a méretet?

2vkx6unz

Nem kapcsoltál ki semmit. Ha rajzoláskor megadod a méretet akkor látszik, ha nem adod meg akkor nem. Ez utóbbi esetben külön kell méretezni.