Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

xhadp99yn

Szia

AutoCad nekem bevált

remrendes

Az pedig 2200 EUR/ev.

xhadp99yn

nem kell azt megvenni
[#taps]

gaben

Abból is van education verzió, mint a Fusion-ből, én is azt használom.
Amúgy valószínűleg nem áll meg itt a Fusion-ös történet, lesznek itt még szigorítások/korlátozások.
Cserébe egyre megfizethetőbbek lesznek a különböző csomagok.
Frankón elhúzták a mézes madzagot éveken keresztül, sokan erre építették a hobbit, mikrovállalkozásaikat.

3ebj3bk8b

És ez a nem meg vevős változat CAD/CAM ?

pagabee

Az Inventor + HSM-et próbálta már valaki?

xhadp99yn

torrenteken vannak évek óta használom

most ReCap photo t próbáltam az is jó első scannelésem kép ből

remrendes

Akkor minek küzdeni egy vacak AutoCAD-del, amikor ilyen liszensz van SolidWorkshöz is?

remrendes

Nem tanulok és nem vagyok tanár, így az én részemre az kb annyira legális, mint bármelyik tört szoftver.

xhadp99yn

nem vacak tény hogy nem arra való de lehet vele modellezni
és magyar is

Nagy Csaba

Sziasztok ! cam részben nem értem a koordináta beforgatás elvét a testem bal alsó sarkából szeretném indítani a 0 pontot jobbra az Y, sikban felfele az X et és magasság Z felfele de egyszerűen nem lehet az X tegelyt beforditani hogy a  test irányába nézzen. Kell befele multatnia  nyilnak vagy elég ha arra sikra mutat de pont az ellenkező irányba?  Ez bug vagy a fotón lévő beállítás már jó, tehát tudni fogja a gépem hogy felfele vagy az anyag?

vjanos

Kattints a nyíl hegyére vagy vedd ki a flip X mellől a pipát.
A koordináta rendszered pozitív irányába mutat, számít az iránya!

Nagy Csaba

kb 120 percekattingatok a bal alsó sarokból vagy az XY jó de a z áll lefele vagy YZ jó de az X nem stb... soha nincs olyan állapot egyik pocióval sem hogy a 3 tengely jó fele nézzen..

Nagy Csaba

most csináltam egy téglatestet azon próbálkozok igy tudom beállítani a bal sarokból ahonnan a tárgyat meg szeretném munkálni kérdés ha most áll a tárgyam akkor a Z nek lefele kell néznie ? vagy felfele mert most az YX jó irányba néz

vjanos

Nekem felfele szokott nézni