Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

z2a2u8wf

Köszönöm mindenkinek. akkor lecserélem a win7-et 64bitesre

p75e6i8vg

Erre a breakre visszatérve: már elő van terjesztve az ideastationba.

Már bekerült a "future consideration" / megontolás alatt kategóriába, előbb utóbb meglesz.

Azzal lehet segíteni neki, hogy a bal oldali vote gombbal adsz egy plusz szavazatot...

p75e6i8vg

Nem írtak semmit se az oldalukon, se a facebookon.
Szerintem valamit előkészítenek a szerver oldalon - de persze ez csak tipp :)

Egy érdekesség: Project Leopard
Böngészőben futó Fusion verziót is terveznek, lehet feliratkozni a bétára, akit érdekel.

krnj79r9n

Ez gyors volt, és jó hír, mert azért ez sűrűn előfordul.

A "megfontolás alatt" annyit jelent, hogy biztosan megcsinálják, de még nem tudják az idejét? Ahogy sorra kerül?

Nem igazán tudok szavazni rá.
Neked is rohadt lassú az ideastation az utóbbi időben? Nekem legtöbbször konkrétan semmit nem csinál. Rá kattintok egy linkre (bármire) és semmi nem történik.
Engem bojkottál mostanában, ma 100%-ban.
Az általad linkelt oldal bejön.

krnj79r9n

Ez pedig nagyon ígéretes.
Az linken látott videó alapján, nagyon bejövős, remélem a Fusion is inkább hasonló kezelőfelület felé megy.
Az oldalsó design történet szerintem jobb az abban való kék sávval való gördítés, áttekinthetőbb, stb... Nekem az az alsó kicsit nehézkes, nem igazán jön be.

Továbbá amit a Fusion-ból hiányolok itt megjelenik egy pillanatra a felugró Extrude menü tetején egy normális kiválasztó ablak (inputs néven világoskék háttérrel)

Nem csak egy gomb és rajta hogy pl. 13 elem kiválasztva.

Na mindegy meglátjuk, majd kipróbálom.

p75e6i8vg

Nem gyors, de azért ennyire nem használhatatlan nálam.

krnj79r9n

Tegnap este és még most is próbálgattam és más probléma lehet nálam. Gyakorlatilag a Fusion 360 oldala és minden aloldala tök jól működik. Bemegyek a Community menübe és onnantól egyre jobban lassul, az ideastation oldalon gyakorlatilag kifagy, vagy mit tudom én és semmi sem történik onnantól. Legördülő menü sem hajlandó legördülni és onnantól az addig működő oldalak sem jönnek le. Csak bezárni tudom.

z2a2u8wf

Üdv.
Esztergáláshoz post proci mach3-hoz van ehhez?

p75e6i8vg

z2a2u8wf

Akkor csak én nem lelem.

p75e6i8vg

A posztprocesszorok itt vannak, a középső legördülő menüben. Ha nem látszik ott semmi, akkor nyomd meg az "Use Generic Posts" opciót.

Viszont itt valóban csak a Mac3 Mill van benne.
Innen tudsz továbbiakat letölteni, keress rá a mach -ra, van fent "Generic Mach3 Turning"

z2a2u8wf

p75e6i8vg

[big]BREAKING NEWS[big]

Megjött végre a várva várt update - kaptunk jópár cuccot

A rossz hír, hogy a lemezkezelés, sheetmetal még nem került bele.

A jó hírek - nem teljes lista:

- Végre kitalálták az árazást. A tanuló/hobby verzió ingyenesen az Ultimate verziót kapja!!!!

- CAM: 4-5 tengelyes megmunkálás és indexálás  - ismétlem ingyen. Bekerült még a menetmaró és a bemérő szonda is.

- Különféle szimulációk: csavarozott kötések, egyszerre több irányú erőhatások, törések, szerkezeti kihajlások, a kedvencem ez a bepattanó csatlakozás:

- Testek optimalizálása erőhatások alapján - súlykönnyítés

- 2D rajz is okosabb lett, külön kapcsolgathatóak a feltett komponensek

p75e6i8vg

Pedig lezártam a big tagot az első sor után...[#nemtudom]