Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

remrendes

Akkor manualisan kell kiszerkeszteni.

58m03kbt

Hello Frob,

A "Flange" parancsban mindig van olyan, hogy "Override Rules" - ott az adott műveletben el tudsz térni a választott hajlítási szabályban megadott értékektől.

CAMXPRESS

vjanos

Itt egy leírás a módjáról, egy konfigurációs fájlba kell felvenni a kivánt egyedi menetet, amiből a program kiolvassa, és meg fog jelenni a többi menet között.

frob

gaben

Sziasztok,

hétvégén frissült a Fusion és azóta notepad-ba pakolja az elkészült G-kódot.
Hogyan tudom visszaállítani a Brackets-et?
Nekem az jobban bejön.

köszi, Gábor

2vkx6unz

Érdekes nekem a Wordpadben nyitja meg...

Amúgy meg az external editort a user/Manufacture/external editor mezőt kitöltve lehet beállítani.

vjanos

Preferences » General » Manufacture » és itt az "External editor"-nál tudod kitallózni, hogy mit indítson el.

gaben

Sziasztok,

köszi a segítséget, sikerült beállítani a brackets-et. [#wave]

Üdv, Gábor

vjanos

Változások a Fusion előfizetési csomagokban.

Marad ingyenes bizonyos keretek között, de a legegyszerűbb, "Personal" változatba nem jön be minden új fejlesztés ezentúl.

remrendes

vjanos

Azért még nem temetném :)

remrendes

Meg en sem, csak a lapatot vettem elo. :)

Devecz Miklós

Változás a felhasználásban:

Fusion 360

2am4nwzib

Ezeket a kritériumokat  ki fogja ellenőrizni ? Autodesk (Az amerikaiak)

vjanos

Két link, ha valaki még olvasna a témában:

A licensz változások kapcsán kiadták a közel-távol jövőben várható fejlesztéseket:
Fusion 360 Roadmap Update 2019
Lesz végre nesting, de nem hinném, hogy az ingyenesben...

Fusion 360 feature comparison
Ha ez aktuális, innen látszik a különbség a fizetős és a hobby változat képességei között. Értelmezésem szerint a bal oldali 310USD-s oszlop vonatkozik a hobby és startup-ra.