Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

frob

ahogy leírtam nekem tömör testet mutatott, próba képpen egy nem teljes kivágást csináltam az adott alakzattal és szépen mutatta hol marad hol nem anyag , a maradékot pedig tömör testnek mutatta, mondjuk az biztos hogy mire megalkotta a  testet időbe telt, lehet tolnom kellene még egy kis memóriát a gépbe...

xhadp99yn

Body meg van meg a jobb klikk de többit nem találom

xhadp99yn

Mesh to Brep meg van de valami hibával nyavajog talán az hogy sok darabbol áll

Erről lenne szó

váza

izbeki

A Preferences/Preview/Mesh Workspace legyen kipipálva, szerintem csak akkor látod a mesh műveleteket.
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

svejk

Több hónap után elindítottam a Fusion360-at.
Szépen bejelentkeztem, aztán kezdőfelület felső részén kiírja hogy "videocard out of date bla-bla-bla..." vagy valami ilyesmi és rögtön ki is lép.

Jó-jó nem egy világbajnok a gép, de eddig jó volt neki?

zozo

Nem esetleg van egy alaplapra integrált meg egy másik is a gépben?

Lehet, hogy az alaplapit látja éppen, volt, hogy nekem is átváltott egy win frissítés után, aztán csak néztem, hogy mi történt. No meg frissíteni kéne esetleg a drivert.

svejk

De igen van az alaplapon is.
a PCI express-es is elég öreg nm hinném hogy van hozzá kiadva újabb driver.

dtb

Ha ATI vagy NVIDIA, akkor esélyes, hogy van hozzá friss driver. Ha valami más, akkor meg  chip gyártójának a honlapját kell megnézni, mert vannak még csodák :-)

svejk

Valóban...
342.01 a legújabb az Nvida lapjáról letöltve ehhez a kártyához.
De ez is 2016-os, az előző 2015-ös volt.

Most nincs sárga figyelmeztető csík, de pár másodperc után ugyan úgy se szó, se beszéd kilép. :(

No szerzek egy erőgépet... csak már arra nem emlékszem hogy kell újra feltelepíteni a már meglevő belépési kódommal. [#nemtudom]

dtb

Esetleg még szóba jöhet az energia gazdálkodás, ha laptopról van szó, alapértelmezetten lekapcsol, és csak az alaplapit használja. Vezérlőpult->Energia gazdálkodás-> Advenced fül

svejk

Újratelepítettem, licencet megújítottam, most megy rendben, bár a videkariért továbbra is nyafog hogy nem optimális.

Csak kell egy másik, erősebb vas.

happisusu

Szép estét
Egy kérdés: megmutattam a kollégámnak az F360- at tetszik is de, Apple felhasználó, valakinek fut ez a program Macintoson?? ha igen ahhoz van esetleg egy direkt link, avagy keresgéljünk bátran az Autodesknél?
Kösz Süsü

2vkx6unz

Fent van az appstore-ban. A Fusion foum alapján.

vjanos

Én szoktam mac-en is használni.

Ugyanott kell regisztrálni egy accountot, és ha mac-ról csinálja, akkor annak a telepítőjét fogja letölteni letölteni alapból.

happisusu

Köszönöm szépen