Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

happisusu

Szép napot mindenkinek
Hol tudok átváltani mm- ről inch- re?
Illetve ha inch- ben megcsinálom a bodyt, és késöbb visszaváltok mm- re akkor a méretezést átszámolja a program??

zozo

Preferences > default units

Elvileg át kell, hogy számolja, próbáld ki.

zozo

Ha csak egy rajzhoz akarod átállítani, akkor a bal oldali menüsorban a dokumentum setting-ben is beéllítható a mértékegység.

frob

Sziasztok
Még nem készítettem ilyen rajzot... hogy is álljak neki a kérdés.
zártszelvényből keret, de ügye ehhez még nem is kellene semmi nagy progi, de ezt lézerrel szeretném kivágatni hogy pontos és főleg egyforma legyen, mert kellene belőle pár db...

az egyszerű módszer ami eszembe jutott, hogy megcsinálom a profilt és kihúzom , addig húzom míg elegendő méret nem lesz az összehajtáshoz, mert hogy a poén az lenne ha egyben maradna, hogy csak simán összehajtom és minden méreten van..

szóval hogy lehetne ezt megoldani?
hja a vágás és a széthullás megakadályozása miatt mindenképp kell egy kis összekötő a 90°-os kivágások közé, de ez már nem gond sztem

remrendes

En megneznem, hogy milyen kulso sarkot szeretnek, aztan egy hasonlo sketchet kell kiszerkeszteni, mint a kepen.

frob

óóóóó
hát ilyet jó lenne, de nem ilyet csináltam végül....
ezt valami frankó sw kisujjból kirázza vagy mindent neked kell számolni?

ettől függetlenül köszi, ez is művészet  :)

remrendes

A CMM-nek van ra szoftvere, de ki is szerkesztheto.

58m03kbt

Hello frob,

Én lehet inkább így kezdenék neki. A hajlítási szabályokban lehet állítani a hajlítási rádiuszt, milyen kiképzések legyenek a sarkokon, stb. Ezután az összehajtott modellen szerkeszteném fel a fület majd teríteném ki. Aztán DXF és mehet a lézeresnek.

https://autode.sk/2PXlmRP

CAMXPRESS

55xuwevre

Sziasztok!
Furatba szeretnék egyedi menetet, 13x1.5, hogyan csináljam?

remrendes

Ird annak a muhelyrajzon. ISO szabvanyban nincs 13-as atmero.

frob

Hűűű köszönöm, most nagyon sokat segítettél!!

frob

még valami a lemez vastagsávot hol tudom megadni, mert ügye alap beállítás egy dolog de ha attól el szeretnék térni, azt hol, annyi rémlik hogy minden lemeztípushoz amit használ az ember újat kell felvenni

zozo

[#eljen] Köszi én is. Még nem volt ilyen feladat, de bármikor lehet...

55xuwevre

Bocs, rajzon kellene, nyomtatni szeretném.