Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

Pali79

Nem. Például ha van egy 12 mm mély kör alakú zseb, kimunkál belőle 4 mm-t, utána felemeli a marót és újra kezdi nulláról, de ott ugye már rég nincs anyag és csak a levegőben kavar.

xt79ipd3

Szép estét!
Kezdhetek aggódni? Sehol nem találom az egy éves ingyenes hosszabbítást. 100.000$ alatti free regisztrációm van egyébként.

wkbgzy80t

Szép estét!

Kérdés:

Üvegszálas lapokat marok kukorica maróval 3mm átmérő. A lapok 1,5-2mm vastagok, a maró fogazott része valami 10+ mm.

Tud valaki olyan opcióról, hogy a vágások során a Z tengely föl-le oszcilláljon pár mm-t a pálya vonalán haladva, hogy a vágóél egyenletesen legyen terhelve/koptatva?

Most váltogatom a programokat pár mm mélység eltéréssel, de kényelmesebb lenne valami ilyesmi. A pálya túl bonyolult, hogy külön görbéket rajzolgassak.

Remélem érthető.

Üvd!

34ezsaa6

Szerintem az F360-ban nincs ilyen funkció, de remélem tévedek.

Ha sok ilyet csinálsz, lehet megéri beruházni az Estlcam-be. Annak van ilyen funkciója. Az Estlcam-ben trochoidal milling (F360-ban adaptive clearing) funkció alatt trochoidal oscillation funkció néven állítható be bármilyen érték.

Itt van a srác weboldala: https://www.estlcam.de

Itt pedig megmutatja, hogy kell beállítan 4:50-nél:

Ennyibe kerül a program, ha érdekel: https://www.estlcam.de/estlcam.php

gaben

Szia,

szerintem egyszerűbb, ha egy olyan marót veszel aminek a dolgozó része 3mm-es. ;)
Pl: Datron 006T106

34ezsaa6

Maximálisan egyetértek, de ha jól tudom a német online shop-ban csak német adószámmal lehet rendelni. Én is innen rendelek...

Itt van a hazai forgalmazó: http://www.webaruhaz.klavio.hu/?id=85b75cfc564c4822863dbd4884138991&p=kereses&kat=140643

gaben

Persze a Klavio a hazai forgalmazó, csak a katalóguslap miatt tettem be a német oldalt. ;)

wkbgzy80t

Kösz a válaszokat, ez a program nagy segítség.

Marót tekintve én elégedett vagyok a kínaival, és a fogazathossz/ár aránya kb. hatszor jobb. Persze nem vágja földhöz az embert, majd lehet, hogy kipróbálom a datront. Végülis sokkal kisebb ütemben fogy a maró, mint gondoltam.

Csak kicsit olyan érzésem van, mintha vennék egy marha drága fémfűrész lapot, amin csak 5 centi fogazott rész van.

vjanos

Fent a narancssárga "buy now" gombot nyomd meg, azon belül lesz a hosszabbítós opció.

vjanos

Több lapot egymásra téve egyben kimarni esetleg?

wkbgzy80t

Ez jó ötlet, de valójában ezek dobozok amiknek a felső lapja van marva gombok számára.

De így elgondolkodva, kettőt talán egymásra lehet fordítani, az is felezné az időt [#eljen].

xt79ipd3

Köszönöm, megvan. Non-commercial user lettem. Remélem, így is teljes értékű a program.

58m03kbt

Hello,

Ha a Fusion-t szeretnéd használni ilyenre mindenképp, akkor tudok fejleszteni egy olyan posztot ami tetszőleges 2,5D-s pályát "oszcillálna" neked az általad megadott paraméterekkel.
Keress meg ha érdekes lehet számodra.

Kollár József

vjanos

Házi feladat :)

PSoft

Mikorra kell?:)