Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

remrendes

Annyiert mar van Quadro is.

vjanos

Itt valami olyasmit írnak, hogy nincs ajánlott VGA a Fusionhoz, csak minimum követelmény (512MB GDDR RAM or more, except Intel GMA X3100 cards)

Valahol máshol olvastam régebben, hogy a Fusion DirectX alapú, és nem tudja kihasználni a Qadro és hasonlók hardveres OpenGL támogatását, azaz csak emiatt venni felesleges.

De egyébként én is valami nem túl régi Nvidiát vennék.

4xpd3c69

Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Az első az hogy ez a gép elegendő-e a programnak :
  HP Zbook 17 G2. Core i7 4800mq, 16Gb RAM, 500Gb HDD,256SSD, Nvidia K3100 4Gb VGA, 17"-os kijelző.
 A második Hogy esetleg Debrecen környékén lenne e valaki aki rám szánna egykét délutánt ,hogy elmutogassa az alapokat ( nem ingyen kérném)

gaben

Szevasz Lóbelt, [#vigyor]

a géped bőven alkalmas lesz a feladatra.
Ha nem találnál senkit, akkor ajánlom Jani fantasztikus oktató videóit. ;)

Üdv, Gábor [#wave]

gaben

Nem értem, előnézetben még jó volt. [#fejvakaras]

remrendes

Valoban nem fogja. Viszont a talan megbizhatobb driver tamogatas miatt erdemes abban gondolkodni.

frob

Na meg, gondolom a brutálabb karin a directx is jobban megy, különben mi a fenének? :)

frob

Megjött a kinect táp, kipróbáltam a reconstruct me-t, egyszerűen zseniális!

még egyszer köszi!

kmajer

remrendes

Ez mondjuk jogos.

xhadp99yn

szia!
 esetleg tehetnél fel képet mit modelleztél be

meg ha jól értelmezem egy xbox kinectel és az adott programmal lehet bármit 3d modellezni?

frob

igyekszem csinálni egyet, ki kell tapasztalni, mert a kinect nem a 10cm re lévő tárgyakra lett kitalálva.
stl mint kimeneti formátum lehetséges, ennél tovább nem próbáltam egyenlőre...

xhadp99yn

köszi
 most próbálkozok fusion ban stl ből szerkeszthető 3d modellt csinálni

frob

nos, biztosan másokat is érdekel
https://drive.google.com/open?id=1DAy0m9M4yQM50J5ksnjPk08qjJjMgejI

hely kell hozzá hogy körbe tudd járni, vagy valami forgató, mert a távolságra háklis, de ez egy forgószék támlája ami az stl-ben 3D szkennelés után látható kb 3. próbálkozásra.
fusion simán megnyitja, hogy hogy kell szerkeszteni, kitisztázni, na azt meg megmondod te :) vagy más aki ért hozzá, minden esetre a reconstruct me és a kinect xbox360 működik, csak kell hozzá egy táp amit kínából pár dolcsiért adnak is.

Csuhás

Félig meddig nem ide való, szóval elnézést. Mostanában solidworks-ot tanulok. A neten találtam egy csomó rajzot aminek elkészítettem a modelljét. A kérdés az volna hogy csináljak-e egy könyvtárat amiben megosztom a kiinduló rajzot, a solidworks modellt, és esetleg valamilyen más formátumban lementett modellt? Ezek általában nem "értelmes" tárgyak hanem kimondottan oktatási feladatok.