Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

frob

xbox kinect táp
ez kell ahhoz hogy a pc-re lehessen dugni, majd a microsoftól a driver és már megy is

vjanos

Szerintem igen!
[#eljen]

izbeki

Köszi! [#wave]
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

Csuhás

Nos felraktam pár cad oktató feladatot és a solidworks megoldásaim ide:

https://cnctar.hobbycnc.hu/Csuhas/CAD_oktatas/

Ha bárkinek van más feladata, más megoldása, vagy csak megjegyzése, akkor a logikát követve más kiterjesztéssel vagy kiegészített fájlnévvel tegye be nyugodtan a könyvtárba.

Ha mutatkozik érdeklődés akkor rakok majd fel további példákat is.

xhadp99yn

A DP790 megcsináltam fusionban
hát meg kell valjam kell gyakoroljak vele de van sok dolog ami tetszik

zozo

Akarok kicsit alkotni, erre így jelentkezik be a fusion.
Mi a szűzmária kínja lett most meg? Egy hónapja örvendek, hogy milyen jól mükszik, most meg ez fogad.
Nem tudok megnyitni sem semmit, a rajzterület egyszerűen lebénult.
Látott már valaki ilyet?

zozo

No kérem, tegnap este a win10 updatelte magát.
Két monitort használok, a nagyobbik kiterjesztett monitoron fut a fusion.

A win szépen beállította nekem, hogy a kiterjesztett monitort hajtsa a vacakabbik integrált intel HD kártya, a laptop pedig az Nvidia quatro-t használja.

4 órát kerestem, mi a hiba. Ez eszembe se jutott.
Nagyon utálom ezt a winfost.

vjanos

meh... [#wow3]

frob

Sziasztok,
Próbálgattam volna olyat hogy az egyik projectben lévő mappát szeretném egy másik projectbe áttenni. Mert hogy eddig mindent egy projectbe raktam, gondoltam itt az idő külön szedni, most hogy már néha értem mit csinálok benne :D
Szóval nem jött össze az áthelyezés, hogy is kell ezt megoldani?
Előre is köszi!!

zozo

Szerintem a https://myhub.autodesk360.com/ oldalon át tudod mozgatni a mappát másik projektbe, vagy letöltöd aztán a másik projektbe feltöltöd ugyanitt.
Copy-val is működhet a dolog.

Csak megjegyzem, ha valakit érdekel, innen lehet exportálni is vagy 10 féle formátumba a fusion fájlokat.

frob

nagyon köszi!

Az derült ki hogy nem voltam elég türelmes, és tulajdonképen az új project létrejöttét nem vártam meg. Most hogy van már új project így valóban van olyan menü hogy, másol, áthelyez.

zozo

Valaki nem jött rá véletlenül, hogy a Drawing menüben az "ordinate dimension"  0 pont kijelölésekor a kis "BMW" jelet hogyan lehet megtartani? Ha rajta van az egér a 0,0 vonalon, akkor jelzi, de aztán eltűnik.
Anélkül meg nagyon bénán látszik a bázispont.

Az inventorban pl. odaszegeződik. (lásd alább)

frob

Sziasztok

Van e olyan köztünk aki rendszeresen használja a lemezmegmunkálási részt fusionban?

Lenne hajlandó segíteni, felhívnám és rám szánna 1-2 órát, esetleg teamviewerrel mutatná ő mit hogy csinál...

Nem ingyen kérem!!!

hajtások, kivágások, áthatások, teljes munkadarab hajtás utáni méretezése, és társai érdekelnének, ebből teríték, dxf

egyszerű dobozokat szeretnék készíteni, de sokszor lapszimetrikus vagy tükrözött kivágások kellenek rá

Előre is köszönöm!

a86ifm7g5

Sziasztok. Úgy olvastam itt a témában, hogy a Fusion 360 ingyenes szoftver bizonyos bevétel alatt. Namost nekem 0, azaz nulla bevételem van a Fusion 360-al tervezett projekteből, mivel saját magamnak tervezek. Lassan szépen tanulgatom, de a fejlécben ott van, hogy már csak 10 napon maradt. 10 nap után végre a világomnak? Rendesen regisztráltam, bejelentkeztem. Ugye csak így tudom használni a programot.

Köszönöm szépen.

Üdv, BéZé

Rabb Ferenc

Itt keresd a megoldást!

[#t237p1246#]