Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

zozo

Én ilyesmire gondoltam, az írásod alapján.
Sketch indítás a téglalapon, majd slot rajzolás, végül extrudálás.

Pali79

Nem. Megvan egy nagyméretű furat a téglatestben. Ezt kellene középen szétválasztani és beletoldani egy darabot középre.

remrendes

Miert kort es miert nem a kivant format vagod ki?

zozo

Akkor vegyél fel egy construct plane-t a furat középvonalába, aztán split body, utána move paranccsal elhúzod egyik felét, majd extrude paranccsal a másik face-ig ütköztetsz. Ezután újra egy test lesz.

Pali79

Mert egy meglévő alkatrészt kellene módosítani és nem újat készíteni. De itt nem csak a kört kellene változtatni, hanem az egész alkatrészt meg kell nagyobbítani.

Pali79

Köszönöm, azt hiszem ez lesz a megoldás!

zozo

Ezek szerint nem látom akkor át, hogy mit szeretnél. Egyszerűbb lenne, ha egy ceruza skiccet csinálnál és befotóznád.

Pali79

De, de! A Te utolsó javaslatot az amit akartam, ki is próbálom!

Pali79

Urak!
Ha kijelölök egy kör alakú zsebet marásra, a G-kódot úgy generálja, hogy kimunkál belőle egy bizonyos mélységet és utána elölről kezdi aminek az az eredménye, hogy a levegőben dolgozik tök feleslegesen. Valamelyik opcióval kiküszöbölhető ez?

happisusu

Amikor " feleslegesen dolgozik", nem a simitási ráhagyást szedi le???

rokonok

Helloo helloo !
3-4 napja kezdtem itt egy próba tengely.

rokonok

A kép lemaradt!

rokonok

Itt egy motor tartó bak forgatható -90 fokba. Most széthúztam a láthatóság kedvéért. :)

rokonok

Itt még egy. :)

rokonok

Baker megint lemaradt a lényeg.