Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

000000000

Fusio alat grafikai meg jelenitések lehet van olyan érdemes kikapcsolni árnyék/contur megjelenités hasonló támogatás ezek eszik a gpu-t gépi ramot régi gépnél meg pláne hátráltat a régi shader támogatás is elmarat az adot gépnél a fusion ujabbat támogat pl!

zozo

Köszi, de ki van kapcsolva.

Más:
Mióta nem lehet f3d-t letölteni a saját gépre? Nem adja a lehetőséget, mint régen, csak exportálni enged.

zozo

Archive formátumot, f3z-t engedett. Remélem ez is ugyanúgy használható szükség esetén mint az f3d.

zozo

Sajna a cache tisztítás sem hozott eredményt. Na meg hiába mentettem el az utolsó rajzokat, kb. másfél óra munka elveszett. Baromi ritkán szinkronizál ezek szerint.

dtb

Nem igazán értem, a leírtaknak mi köze vana a local cache-hez?
Ha lementetted, akkor milyen munkád veszett el?
Azt nézd meg, mennyi szabad hely van azon a HDD-n amin dolgozol, meg töröld a temp könyvtárat. Valószínűleg a windows belefullad a saját nyálába.

zozo

100 GB helyem van még. Azért veszett el munka, mert a letöltést a felhőből csinálta, és annak ellenére hogy minden el volt mentve, csak a korábbi szinkronizálási állapotot csomagolta be. Azt gondoltam, hogy amikor a gépemen elmentek valamit, azt azonnal szinkronizálja is. De nem, pedig online voltam. Tanultam megint belőle :)

zozo

A /TEMP dir-ben néhány MB adat van csak.

000000000

fusion nem használom de ilyen grafikus baszakodásal sokat szivtam régen SE alat végül ki derült Ati kártyákkal volt baja pár verzió kiadásnak geforce szériáknál egyel sem volt gondja..[#nemtudom]
SlimDrivers free okos joszágha kopasz a win driverekre..[#eljen]

dtb

Hát azon nagyon csodálkoznék....
Itt nézted?
c:\Users\  TE NEVED  \AppData\Local\Temp\
vagy a magyar nyelvűeknél
c:\Felhasználok\  TE NEVED  \AppData\Local\Temp\
Na akkor mennyi az annyi? ...de őszintén!!! :-)

zozo

Jaaaaa,...azt gondoltam hogy a \win\temp -re gondoltál, hogy azt nyálazta tele  win :)
Amúgy megszereztem a thinpad-et és most már kisimultak az idegeim. Kapott még memóriát es az nvidia van bekapcsolva a fusionnak. Igy már kellemesebb.

55xuwevre

Sziasztok!
Most tanulom. Leírná Valaki lépésenként, hogyan tudom a modellt 3D nyomtatónak kimenteni? Esetleg hol találok magyar leírást.
Köszi.

vjanos

Baloldalt a fában jobbklikkelj a testre, ott lesz stl mentési lehetöség.

https://cnctar.hobbycnc.hu/vjanos/Fusion360/
Segédlet itt

55xuwevre

2vkx6unz

A másik lehetőség, hogy a menüben a Make gombra klikkelve kiválasztod a 3D nyomtatás opciót és a kiválasztott programmal megcsinálhatod a G-kódot.

Igaz nem ez volt a kérdés;)

5bvewdic4

Sziasztok!

Segítsetek megfelelően gondolkodni!

Van az alap képernyő kép. Azon egy tükör kerete látható, ami több lévből lesz majd összeállítva.

Milyen módon tudom elvágni a megfelelő síkok mentén a léceimet?

Amint az a box képen is látszódik, jobb módszert nem találva, maradt a vágjuk le egy box-szal módszer... :(

Nincs ennél szebb megoldás?

ui.: képeket felraktam az ftp-re is, meg magát az f3d file-t.