Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

frob

+1 pedig nem rossz gép van előttem sem, ringyóz frissítések után van pár grafikai program ami nem akar normálisan menni, sztem ők bajrosszintottak el vmit megint.

utolsó frissítés előtt még a geomagic design tökéletesen futott, most meg fagy mint ha tél lenne a gépben is....

fusion legalább megy, még ha lassan is...

Thowra

Szintén ez van nálam is asztali gépen.
Amikor először próbálgattam a Fusiont még szépen futott.
Egy darabig nem használtam de most szükség lett volna rá. Olyan lassú, hogy egy pár vonalas tárgy megrajzolása is több perc, modell forgatásról nem is beszélve. Rendszer újratelepítés nem oldotta meg, nem a teleszemetelés a gond. Az I5-4690K proci és a 8GB ram, Win7 nem hiszem, hogy a szűk keresztmetszet lenne. Inkább a videokártya lesz a hunyó nálam Kevés az 1GB memória talán). Kerestem a Fusion oldalán a minimum követelményeket de nem találtam. Gondolkodok másik videokártyán, de nem tudom milyen lenne jó. Akinél rendesen fut hasonló gépen, milyen videokártyát használ?

gaben

Nálam minden tökéletesen fut évek óta. [#nemtudom]

7-8 éves Lenovo Thinkpad t420 I7-es proci, 160GB SSD, 8GB RAM, NVIDIA NVS 4200M (1GB RAM)

zozo

Igen, integrált kártya, Intel HD 3000 -vagy valami hasonló :)  
Csak úgy tudok haladni, ha átteszem új rajzba az alkatrészeket, amin még dolgoznom kell. Akkor megy hibátlanul, ha kevés alkatrésszel van dolga.

frob

Lehet hogy valami intel driver hiba?

zozo

Frissítve lett a bios, a chipset és a driver is, minden a legújabb.

vjanos

A drivert az inteltől vagy a delltől szedted le?

Nekem általában a gép gyártójától való driverek jobban működnek mint az épp aktuális legfrisebb, még ha le is annak maradva sokszor.

zozo

Szerintem az inteltől..., jó felvetés, megnézem délután a dell oldalán lévőket.

zozo

Letöltöttem a dell oldaláról, amit frisíteni kívánt a gép, de a helyzet nem változott, sőt, egyre cifrább!

Installáltuk a fusiont egy Lenovo W520 thinkpadra, amiben van egy dedikált 2048MB-os Nvidia Quadro 1000M kártya és láss csodát, ott is akadozik extrudálás.

Jani, nincs valami "regeneráló/frissítő/tisztító" commandja a fusionnak, ami gatyába rázza a nagyobb rajzokat?  

Fogalmam sincs, hogy mi fogja meg a műveleteket, lehet valamit korábban nem jól csinált meg, vagy töltött vissza és sérült lehet a fájl?  Már nem tudok mást kitalálni.

Még dolgozom, de este rákeresek a neten, hátha találok valami útmutatást a problémára.

zozo

Hmmm.. egy ilyet találtam hirtelenjében...de ehhez még bátorságot kell gyűjtenem :)  Inkább tovább nézelődök.

zozo

Basszus, most nézem, ez nem jó nekem! :) Csak valahol olvastam, hogy win7-ről win10-re váltáskor hasznos :)

remrendes

Holnap en is megnezem K2100M-mel.

dtb

zozo

No, ez nagyon bíztató! Látom írja, hogy nem visszavonható művelet és mivel több hónapos munkám fekszik benne, előbb lementek náhány fontos rajzot a gépemre, aztán megcsinálom ezt a cache ürítést. :)  Köszi előre is, majd beszámolok.