Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

A szép mosolyú Shannon McGarry-től kaptam egy kedves levelet, miszerint rövidesen lejár a próba időszak. Viszont választhatok havi vagy akár éves előfizetést is X vagy Y $-ért.

A hobbi változat merre van, vagy hol lehet kérni a csóri magyarnak való ingyér változatot? Segítsetek légyszi' még mielőtt búval bánatos leszek [#rinya]

vjanos

Reméljük nem lesz okod búval bánatoskodni :)

Amikor belépsz a licensz lejárata előtti utólsó 30 napba, a Fusionon belül valahol fent a fejléc körül megjelenik egy visszaszámláló.
Talán kékes gomb ha jól emlékszem.
Arra kattintva feljön egy képernyő, ahol be tudod kattintani az újabb egy év ingyenes hobby licenszet. [#integet2]

Forrás

gaben

100.000$ bevétel alatt ingyenes a cucc, akkor ez most, hogy is van?
Az AutoDesk honlapján a Fusion360 előfizetése havonta 60.5€
Azért az nem kevés összeg.

Rabb Ferenc

Köszönöm, megvigasztalódtam. Indult a 365 nap  [#worship]

vjanos

Pár hónapja változtatták az árazást, ami régen ultimate verzióként futott, az most a havi vagy évi előfizetős fullos kiadás.

Benne van a generatív dizájn (amire egyébként nagyon fáj a fogam), plusz szimulációk és talán némi cloud kredit, hogy a felhőjükkel tudj számoltatni.

Itt kb le van írva

gaben

Ahha, köszi.
Beszéltünk is már erről a múltkor, de azt hittem újabb változás van benne.
Ezt a pro verziót én is kipróbálnám, bár ezzel a verzióval sincs semmi bajom.
Talán csak az idő hiánya, amit a rajzolással szeretnék tölteni.

pa0n9mw

Üdv
Ezzel a Fusionnal meg lehet csavarni egy elkészült fogaskereket, hogy ferdefogazású legyen?
Probáltam 123D vel de sehogy sem akart sikerülni

remrendes

Talan nem csavarni kellene, hanem egy vonal menten kihuzni a sketchet.

pa0n9mw

Nem tudom hogy kellene.
Tőbb féle módon próbálgattam az 123d vel de sehogy nem lett belőle ferde fogazás

remrendes

Igaz, hogy masik program, de hasonlokepp gondolkozz: video. Illetve F360-nal van ilyen is: video.

pa0n9mw

Köszi, megpróbálom átültetni

zozo

Beillesztek fájlból egy alkatrészt, az ugye szépen komponensként költözik be. Aztán kitalálom, hogy kell még egy furat rá, de azt már nem engedi. (sketch a lapján, kör, majd extrude az anyagba, átmegy, csak nem lyukaszt)

Pedig egyszer szerkesztettem már komponenst, nem jut eszembe, hogyan csináltam. Na. lehet, hogy aludnom kéne inkább már és nem dolgozni.... :)

Hogyan is lehetett ez? (törölni nem tudom a komponenst, hogy csak a body maradjon, mert akkor veszik a hozzá kapcsolt egyéb igs fájlból nyert komponens is)

gaben

Aktívvá tetted a beillesztett alkatrészt?

zozo

Ja, ez a nyavalyás "break link" kimaradt. :)
Köszi.

happisusu

Ilyennel ki találkozott már ????
A modellen lévő 35mm-es élhoszt a tervrajzra már 35.13 mm- re jelöli [#falbav] a program igen következetesen :(
2x már ujjra rajzoltam, de [#nemtudom]..... hol rontom el???