Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

frob

Sziasztok
Egy egyszerű dolgot szeretnék elkövetni, már mint valakinek biztos egyszerű nekem nem egyenlőre, ezért is kérdezem.

Szóval, rajzoltam 2 kört, majd kihúztam, lett belőle cső, no most ennek e csőnek a palástjára szeretnék rajzolni, amit majd a cső fal vastagságában ki szeretnék szedni.
majd ha lehetséges erről a cső palástról terítéket készíteni

De már ott elakadtam, hogy rajzolok a cső palástjára?

Előre is köszi!

gaben

Szia,

én is csináltam már hasonlót tavaly.
Nézd meg ezt a videót, ezzel menni fog: [#t237p731#]

frob

Köszönöm!!!

vjanos

A Gábor által linkelt videó teljesen jó megoldás, de mióta tavaly megjött a Sheet Metal funkció a progiba, van egy másik módszer is.
Kiterítve, kb ahogy írtad.

gaben

Na erre én is kíváncsi vagyok. :)

PSoft

Én nem értek hozzá, de itt, nem arról volt szó?
[#t237p1186#]

vjanos

Ja de, végülis hasonló probléma, de az csak spirális nutra jó :D

PSoft

Na ugye...mondom, hogy nem értek hozzá.:)

55xuwevre

Sziasztok
Kérdezem külső sarokra hol van ikon homorú rádiusz készítéséhez?
Köszi!

remrendes

Fillet / Chamferre gondolsz?

55xuwevre

A rádiuszt szeretném humorúra, egyébként  most tanulom a programot azt tudom, hogy újabb elem kivonásával meglehet oldani.

2am4nwzib

,,humorúra,, ????

55xuwevre

Bocs,"HOMORÚRA"

remrendes

Az szerintem nem fog menni. Vagy megrajzolod lepcsosen es aztan Fillet, vagy kivonod belole a korivet, vagy eleve ugy huzod ki.
A Fillet parancs konvex elekbol elvesz anyagot, konkavhoz hozzaad.

2am4nwzib

Ez nem Fusion360 de hátha segít megérteni a folyamatot.