Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

lari

Igen, korábban már működött, de már régen használtam.
64 bites.

lari

Közben eltávolítottam a régit és újratelepítettem.
Most szépen elindul minden gond nélkül.
Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólását.

vjanos

Na, szuper!
Nem találtam a logokban egyébként semmit, ami előrébb vitt volna...

3ebj3bk8b

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogyan lehet rábírni a gépet, hogy ne X hanem Y irányba csinálja a facemilling mozgást?

vjanos

A Passes fülön a Pass direction mezőben tudod a mozgás irányát megadni fokban.
Az Y tengelyhez pl 90 fok ;)

3ebj3bk8b

Siker van!:)
Köszönöm!

2am4nwzib

Milyen bonyorult ez a Fusion3.60 [#taps]

gaben

Nem is tudtam, hogy ilyet is tud a Fusion. [#eljen]
Furat letörése egy körív mentén.

fvmbs7r7e

Sziasztok!

Mach3 és uccnc fut  a marrógépemen. fusionba milyen modón használjátok a g kód generálást?,mert nekem nem igazán működik megfelelően a gépen amit meg ír a fusion.
Mach3 post proceesing beállítást használtam.

Köszi .

34ezsaa6

Már rég óta furdalja az oldalam, hogy miért nincs sikeres MAGYAR CNC csatorna a Youtube-on? Vagy csak én nem találtam? Angol, Német, Orosz annyi van, mint a szemét, de Magyar egy se...

Nincs itthon rá igény? Vagy MI CNC-sek nem tudjuk eladni magunkat?

vjanos

Ezzel mondjuk sokat nem árultál el a problémáról :D
Mi nem működik megfelelően?

A G-kód mentésekor állítható néhány paraméter, illetve maga a posztproci kódja is szerkeszthető.

Nézz körül itt, hátha van a tiednél újabb mach posztproci, ami esetleg máshogy működik.

Egyébként nekem is az USBCNC-hez generált kódból mindig ki kell vennem a G43-at, mert nem ismeri a progi :D

vjanos

Meg kell csinálni, lássuk ;)

Elég réteg dolog ez... A felsorolt nyelvekkel azért szerintem jóval nagyobb nézőszámot, ezáltal bevételt lehet elérni, mint a magyarral.

Az NYCCNC egyébként szépen befutott, van több szponzora (Autodesk, Tormach, Lakeshore Carbide, meg még lehet mások is), profik a videók, saját termékeket is gyárt...

34ezsaa6

Egyetértek mindennel, amit mondtál, de nem válaszoltál a kérdésre [#eplus2]

Az NYC CNC iszonyat erőfeszítéseket tett bele, hogy idáig eljusson. Nem sajnálok tőle semmit és nem is irigylem tőle azt a rengeteg munkát!!!

vjanos

Ja, a választ nem tudom :D
De valószínűleg nem éri meg csinálni.

gaben

Szerintem a konkrét választ ne itt próbáljuk feszegetni.
Jani pl. sokat tett bele, hogy egy használható videó sorozatot készítsen nekünk a Fusion360-ról.
Ezt nagyon köszönjük neki, mint felhasználók és talán további hasznos tudást oszthatunk meg itt is.
Engem csak hobbi szinten érdekel a CNC ill. az egyedi gépek tervezése/építése, de várom már, hogy összeálljon a marógépem. Így amiket rajzolok, el is tudom készíteni a gépen, és talán készítek róla pár videót is.