Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

zozo

Pár hónapja felajánlotta a fusion, hogy csak a telefonodra küldött kóddal tudj belépni a felületedre. Pénzt se kért, ha jól emlékszem, de én mondjuk kihagytam a lehetőséget.
Sztem ennél jobb biztonság nem nagyon kell.

vjanos

Van valamilyen okostelefonod? :)
Ha igen, már mindened valakinek a felhőjében van...

Igazából mi zavar?
- hogy valaki esetleg a világból feltöri az accountodat és hozzáfér a modelljeidhez?
- vagy hogy maga a tulajdonos Autodesk lát bele/él vissza velük?

Előbbire ott a többlépcsős belépés amit Zozo írt, a másikra meg azok a felhasználási és adatvédelmi feltételek amiket egy ekkora cégnek garantálnia kell, ha nem akarja, hogy éhes ügyvédek rommá pereljék...

Pali79

Egy másik fórumon is ezen ment a vita. Lényegében a csilliárdokat érő prototípus terveket nem akarják felhőbe feltölteni, mert az nem biztonságos.

frob

Az hogy a telszámok ott vannak valahol a felhőbe nagyívben letojom
de olyan melók amivel hónapokat töltök el, egyszerűen jobban érzem magam ha nincs felhőbe tolva, vagy ha még is, akkor max zippelve valami bitang hosszú kulcsal utána még rarrban hasonló módon

szóval inkább itthon 3 -4 helyen biztonsági mentésen mint felhőben, de hát biztos én vagyok régimódi :)

Pali79

Kinek a pap.... Nekem nagyon tetszik, hogy nem kell pendrive-on hurcolni a rajzokat.

3ebj3bk8b

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogyan lehet dxf vagy dwg formátumban egy alkatrészt lementeni?

Vagy létezik olyan program ami a step ből dxf-et tud?

A vízvágósnak kellene az alkatrész rajzát megadi, de csak dxf-et meg dwg-t tud értelmezni.

3ebj3bk8b

Na, marha jó, már meg is találtam a választ :)

Ha valakit érdekel:
Step to dxf

vjanos

Sketchen jobbklikk és ott van dxf mentés opció.

lari

Hosszú kihagyás után újra elővettem a programot, és van egy kis problémám.
Bal felső sarokban kiírja, hogy Term has expired
Jobb felső sarokban, Expired Buy Now.
Nos megvásárolni nem szeretném, viszont újra aktiválni igen.
Hogyan tudom ezt megtenni?

smalla

Az autodesk honlapján bejelentkezve meg tudod tenni, egy évvel meg tudod hosszabbítani.

lari

Az a baj, hogy ha a Expired Buy Now-ra kattintok, akkor mindenképpen a vásárlás irányába megy a dolog...
A hosszabbítást meg nem találom bejelentkezve sem.
Elronthattam valamit a regisztrációnál annak idején?

smalla

Valami olyasmi licenszelést kell választani hogy student vagy enthusiast/hobbyst, ott az van leírva, hogy 100000USD árbevétel alatt cégeknek ingyenes. Legalábbis, amikor utoljára hosszabbítottam, akkor még így volt.

smalla

Startup -nál kéne legyen az ingyenes licensz, de az oldalukon én sem találom sehol :S, pedig több helyen le van írva.

gaben

A topik első oldalán van a link: Fusion360 activate

3ebj3bk8b

Sziasztok,

Nem tudja valaki, hogy melyik könyvtárban tárolja a toolholder-ket a program.
Jó lenne beimportálni néhányat, hogy ne kelljen megrajzolni.