Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Gaborkik

Audi tanszéken dolgozok :D
Az egyetemnek csak 15kg-ig van egyensúlyozó padja.
A 2TM-et megpróbálom, de ők meg inkább hengerfej központúak amenniyt dolgoztam velük.

A Kollár Vill Környén 45k + áfa ajánlatot küldött most.

Derecskével csak az a baj, hogy 7 órás út oda vissza.
A 42kg GLS határon felül van és a tengely szerintem kilyukasztja a kartondobozt.
Az új nagyméretű GLS opciót még nem ismerem.

Akit még néztem Szelence Kft Vác és Szimonig Bt akik jól felszereltek.

Mivel alacsony költségvetésű a projekt próbálnám a közelben megoldani és egyúttal feltérképezni hova lehet ilyet máskor is vinni.

Bencze András

gaben

Szia,

ha nem akarod postázgatni, akkor segítek szívesen.
1 éve járok győrbe az egyik projektünk miatt heti egyszer, az audival szembeni csarnokokba.
És véletlenül Környén lakom, Kollár Pistit ezer éve ismerem, be tudok ugrani a cuccért és leadom a műhelyükbe ha gondolod.

Üdv, Gábor

szucst

Szervusz,

főtengely kiegyensúlyozó nem jöhet szóba?
Kálmán ipari park, Havassy -Budaörs, ha ők nem akkor Kacsó-gép Taszár, ők Győrből be is gyűjtik a darabokat, 1-2 hét alatt így megvan.

üdv!

Gaborkik

Szia,

Köszönöm, eddig úgy gondoltam a főtengely egyensúlyozó nem erre való, ahogy a kardánosok is csak kardántengelyt vállalnak egyensúlyozásra.
A Kacsó-Gépet megkérdezem, van ott ismerősöm.

@Bencze András: A 45+Áfával annyi gondom van hogy nincs viszonyítási alapom, egyúttal ez egy házibarkács projekt az én költségvetésembe ez már nem fér bele.

afjybsise

Ilyen kis dobozkákat, mint a képen, vettetek már valahol? Nézegettem, de itthon nem találok, a távol-keleten is inkább nagy tételben árulják, de nem kereskedelmi mennyiség kellene nekem.

Lőrincz Tibor

Sziasztok! Omron plc-t szeretnék venni (újat garival). Melyik cégtől érdemes beszerezni (kedvező áron)?

dcsaba

KERESEK Budapesten néhány vaslemez alkatrész gyártására lézer vagy vízzelvágásra kapacitást, baráti áron. DXF, DWG fájlokat küldöm.

3ebj3bk8b

Sziasztok!

Nem tudja valaki , hol lehet venni rugóacél lemezt?

2mm vastag kellene, és min 16mm széles.

Régi magyar fúrógép orsó visszahúzó rugót kellene csinálni belőle.

Csuhás

Rabb Ferenc

Lehet, hogy ITT egyszerűbb megoldást találsz [#integet2]

svejk

Motoros

Erre volt anno egy rugómentes megoldásom, törött az én rugóm is....de ez csak egy ötlet:
Az előtoló kart kicseréltem hosszabra és a túloldalra egy ellensúlyt raktam....a gravitáció visszavitte a helyére, ismerte a fizikát.
Az ellensuly egy kis tokmány volt amit oda toltam ahova kell.
Évtizedekig jó volt.

Motoros

Van aki azt mondja hogy nem a méret a lényeg, jó tudom, hogy 1 méterről megpakolni a nőt sajna csak egy 1.2 méteres szerszámmal lehet[#rinya][#confused]

svejk

Többfordulatúaknál pedig a bowden(lánc)--csigák--hátul ellensúly volt a megoldás.
Ugye otthon elmegy de egy üzemben már aggályos.