Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Kérdezd meg az IZOKERÁM-ot, hátha nekik van.

Na meg azt is, hogy mi f@szért gyártanak, ha nem adnak el belőle [#zavart2]. Valakinek csak szállítanak is...

svejk

Csak dicsekednek. :)
Illetve gondolom bármit is le tudnak gyártani csak rendeld meg.

svejk

gaben

Nekem is csak ilyen van: 8mm átmérő és 2mm a furat
A budapest kerámiánál vettem tavaly, asszem ennél kisebb furatú nincs nekik

svejk

Nagyrabecsült fórumtársunktól kaptam egy másik kerámiás cégnevet is, de sajnos ők is csak legyártani tudják, készletet nem tartanak
4 hét, ~20 ezer Ft/db  

3mm átmérő, 40 mm hossz (igaz, H9-es tűrést kértem az átmérőre)

Marad az ebay/ali... a 4 hétbe ott is igencsak beleférek, bár addigra már úgy is megoldódik a dolog.
De legalább lesz a polcomon pár darab ilyen rúd párezer Ft-ért.

Csuhás

Nem tudom mire kell, de esetleg üvegcső nem alternatíva?

svejk

svejk

re7wfp0gt

Sziasztok!

Van néhány alkatrész amit szeretnék kimarni, és a saját gépem (Snapmaker 450) nem igazán alkalmas pontos marásra (2 mm tűrést tudtam kihozni belőle - részben azért mert zöldfülű vagyok -, de lagalább 0.1-re lenne szükség).
Olyan lehetőséget keresek, ahol meg tudják csinálni a marást, lehetőleg olcsón.
Keményfa, bronz és akril alkatrészek vannak.

Tudtok ajánlani ilyen helyet?

lari

Szép napot!

Olyan ólomsavas, automata akkutöltő beszerzési forrást keresek, ami folyamatosan az akkumulátoron lehet és feszültség kimaradás esetén, automatikusan visszakapcsol.
Amiket találok a neten az mind olyan, amit egy kis nyomógombbal vissza kell kapcsolni, ha elmegy az áram.

Eddig egy DHC SC5E kitűnően tette a dolgát sok sok évig, de most sajna megadta magát.
Tudna valaki ajánlani egy hasonlót?

0cphxg8ns

Tisztelt Urak!
Keresek egy 60x80x200cm méretű rack szekrény szállításához valakit, aki LoneWolf-tól (Üröm) elhozná Vác fölé (Kismaros majdnem) valami puttyonyossal.
Ha vállal valaki ilyen fuvart, örömmel venném a segítséget, az árat előre megbeszélve természetesen. :)

gaben

Sziasztok,

tudtok olyanról, aki egyedi eszterga lapkát készít?

Mellékelem, hogy kb miről is volna szó, a modell még nem végleges, de 99%-ban megfelel a valóságnak.

Méretei: oldalak 14mm hosszúságúak és 60° a szög, vastagság 3.2mm

Egyébként sárgaréz csövet munkálna meg, de valami keményfém lenne a jó, hogy sokáig bírja a strapát.

köszi ha tudtok ajánlani valakit, [#wave]

üdv, Gábor

svejk

Az ISCAR biztosan, csak kérdés mekkora darabszám kell.

gaben

Hát annyi nem, hogy ez megrendelést képezzen náluk. [#vigyor]
Pár darabról van szó egyelőre

ab

Felkeresel egy bármilyen huzalszikra forgácsoláshoz értő és géppel rendelkező vállalkozót/céget. A részedről favorizált mezei ISO lapkával - késszárral (nem feltétlenül előnyös a forgácstörővel rendelkező, de akár jó is lehet). Ennél olcsóbb és bármikor reprodukálhatóbb megoldást szerintem nem fogsz találni. Régen idősebb szakik állandóan forrasztott lapkás késeket hoztak. Idővel átszoktak ők is. Bevonatolásra meg vannak külön cégek.
Tervezéstől a kivitelezésig. Alkatrész-, gépgyártás, automatizálás.