Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

tekes

Sziasztok!
Elrepedt a kompresszorom elosztótömbje.
Az a sokágú alkatrész, amibe a gyorscsatlakozók, mérőórák, nyomáskapcsoló, stb vannak csatlakoztatva.

Ha valaki megmondaná, hogy mi ennek a szakszerű neve angolul, hálás lennék érte.

Persze ha mindjárt beszerzési linket tudtok, az még jobb! :)

(A kompresszor típusa Hyundai HYD-50F)

svejk

Valószínű csak így egyben fogod kapni

A Matkói úton, kb. a régi Glória bútorgyárral szemben egy magánházban vettem, van a fickónak mindene hozzá.
Nem emlékszem a cég nevére de sok helyen hirdeti magát.

afjybsise

Nyomásszabályzó címszó alatt megkapod az egész szerelvényt, kapcsolóstól. Szerintem erre bármelyik "no name" márka szerelvénye jó lesz, nekem is Hyundai van, 100 literes.

tekes

Köszönöm, megrendeltem.

Egyben is vállalható ára van, legalább nem kell átszerelni :)

Gaborkik

Sziasztok,
Dinamikus kiegyensúlyozásra lenne szükségem, de egyelőre nem találtam forrást. Az alkatrész 40kg és 500mm a legnagyobb átmérő. Lehetőleg a Dunántúlon (Győrhöz minél közelebb) keresnék. Akiket kerestem, de nem jártam szerencsével HBB Fertőszentmiklós, Kollarvill Környe, PIM Budaörs.
Ha valaki ismer még lehetőséget megköszönném, Google elég halvány kínálatot ad.

D.Laci

svejk

Tudom nincs közel da Magyarország kicsi.
Dévaványa megvolt?

Egyébként nekem is van egy hasonló feladatom de az átmérő csak 150 mm, így ha valahol eredménnyel jársz légyszi tudasd velünk!

pcs

AUDI tanszék nem tud segíteni?
Esetleg más járműipari javító vállalkozás? Győrzámoly 2TM?

Lendkerék egyensúlyozás is jó lehet. Ha találsz légy szíves oszd meg velünk a nevet.

svejk

Egy tekercselő barátom is Tőle vett kiegyensúlyozó gépet, de nem is tudtam hogy műhelyük is van és mérnek is. [#nemtudom]

De akkor mi gond, személykocsiba befér a cucc, irány Derecske!
Gyanitom nem az üzemanyagár lenne a döntő.

Egyébként van valakinek tapasztalata mibe fájnak az ilyen jellegű mérések/beállítások?

ywathzay

Amúgy 40 kilót elvisz a gls-is, ha az idő fontos. Nekem nemrég centíroztak egy villanymotor forgórészt, tizenpárezer volt postával együtt. Ha számít a pontos összeg megnézem.

Rabb Ferenc

Csak egy lépéssel van közelebb Palotás, Illés János.

balancwerk.hu

svejk

No, ez jó hír és az összeg is bagatellnek tűnik.

Nekem is egy 11 kW-os, 6000-es fordulatú motorforgórészt kellene jusztírozni.

ywathzay

svejk

D.Laci

Károly az első CNC találkozón még ott volt.
Épitet annó magának egy marógépet.
Bagatel összeg egy kiegyensúlyozás.