Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Bocs

Az én húzó hengerem kissé kúpos. A közepe nagyobb 0.7mm-el. Így igyekszik középen maradni, viszont a külön darabok nem is tudom, azt hiszem egymásra másznának. Persze lehet közösíteni.

Még várok, hátha valaki tud forrást, de tartalék megoldásnak ez is jó.

Köszönöm!

xsugix

Esetleg a SIA? SIA Abrasives

Régebben vettem tőlük végtelenített szalagot, igaz, 150mm széleset, de egyedi hosszban. Egy kérdést megérhet.

Révész Richárd

Révész Richárd

Bocs

Köszönöm mindkettőtöknek![#worship] Hétfőn felhívom őket.

Ha vannak még ötletek, szívesen venném. Hátha...

Bocs

MATEEEL

Üdvözlet mindenkinek!

Az alábbi képen látható leszúró lapka méretet keresem. Ismerős valakinek? Típusra lenne szükségem.
Köszönöm!

sarktibsi

Ebből a lapkából szerintem nagyon sok típús van , ha van gyári szerszámtartód hozzá annak az oldalán vannak adatok , az segit a beazonosításban.

Vetesi75

Esetleg valami szám a lapka oldalán... Sokszor tüntetik fel rajta az anyagminőséget, aminek a jelölése már utalhat a gyártóra.

MATEEEL

Köszönöm a válaszokat, egy ismerősöm kérésére keresem a jelzett lapkát. Felirat sajna nincs rajta semmi.

MATEEEL

... és a szerszámtartója is feliratok nélküli [#nemtudom]

Vetesi75

Akkor ismertetőjegynek marad a két jelölő horony az oldalán. Nem emlékszem rá, hogy az általam is használtak között lenne ilyen, tehát Korloy, Mitsu, Walter kizárható.

MATEEEL

Tegnap talált egy szerszámboltot, ahol Iscar lapkaként azonosították be, és tudott is vásárolni.
Köszönöm a válaszokat!

sarktibsi

Látom egy kicsit elkéstem de megvan megtaláltam. Hosszúság , szélesség , lapka magasság , stimmel. ( ez egy nagy jó leszúró lapka )

MATEEEL

Igen, ez az! Köszi a nevében is a ráfordított időt!