Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Tari Gábor

Sziasztok,

Egy világító felratot szeretnék, ami elemről is működik, az lenne a cél, hogy mondjuk 2 db tölthető elemről hetekig működjön, nem kell folyamatosan világítania, sőt jobb ha villog. Az még jobb ha van hozzá alkonykapcsoló.
Figyelemfelkeltés a cél, 8-9 karakter, kb 20mm magas karakterek.
Valaki tud beszerzési forrási ilyen világótótestre, amire mondjuk csak ragasztani kell betűket, vagy bármilyen egyszerű megoldási ötlet jó lenne.

Köszi

frob

Sziasztok

Valaki tud helyet ahol kalibrált tolómérőt kaphatok?
Nézegetem a neten de eddig elvetemült árakkal találkoztam még nem kalibrált tolómérők esetében is.

200 - 300 mm hosszú kellene, 200-asal is elégedett lennék már...

Előre is kösz!

R.

RJancsi

Mit jelent az elvetemült ár? 40 000 Ft szerintem reális ár. Nyilván nem egy Mitutoyo minőség, de egy pár tízezer forintos karóra ugyanúgy mutatja az időt mint egy rolex vagy omega.

gaben

Nekem ilyen tolómérőm van és évek óta tökéletesen működik.

4680Ft-éret kalibrálják is neked. ;)

frob

Köszönöm!
Alapvetően ilyen árakkal találkoztam, de Gábor által ajánlott még jobban tetszik :)

frob

Köszönöm!
RJancsi által ajánlottba is cr2032 elem jár, de ez olcsóbb és kalibrálással együtt is az még... szóval ő lesz a nyerő, fel is veszem velük a kapcsolatot!!

gaben

Bencze András

Mesterek segítség! Melyik cég forgalmaz ablaktörlő motorhoz hasonló kis csigahajtóműves 12V-os DC motort?

Rabb Ferenc

boylees

Nekem van ablaktörlő és ülésmagasság állító motorom többféle is

Bencze András

Sőt autóboltban új is van. [#nyes][#nyes] Írtam volt "hasonló" kinézetű, tehát egyrészt nem kúpos ricnis tengely másrészt strapabíróbb kivitel, magyarul non stop működésre készített cucc. Az ablaktörlőre mindez nem mondható el.

svejk

Pl. a Powerbelt.
De azért gondolom azok sem örök életű cuccok.

TBS-TEAM

József

Rabb Ferenc

TBS-TEAM

József