Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

afjybsise

jani300

Csak a tengelyére ....
Hát ,vannak fenntartásaim .

mex

Remélhetőleg fordulatszámszabályzós a "Flex".

afjybsise

Meséltem már itt a szakiról, aki parkettázott és egy ilyen műveletnél leválasztotta 4 ujját a sarokcsiszolójával.

Sárik Vilmos

Üdv!

Esztergáltatni szeretnék egy csapot/adaptert. Sajnos a környezetemből kikoptak a még praktizáló szakemberek. Van esetleg valaki itt pestközelben, aki tudna nekem ilyet készíteni?

Köszönöm!

6mrgeizbx

Keresek 3D nyomtatást vállaló fórumtársat. Azul játékhoz kellene valami alkatrész....

ANTAL GÁBOR

Keresek THK  HSR20 as ( peremes alacsony  hosszú)
 kocsit  . 1 db ra lenne szükségem  Csak új vagy nagyon újszerű érdekel
Magassága ( sinnel ) 30 mm   Hosszúsága 68 mm

roleee

Sziasztok!

Debrecenben 30x30cm-es lacobel (üveg hátoldalán festékréteg található) üveghez lenne szükségem egy kis lézeres segítségre. A képen látható 95x152mm-es téglalap és 8db 15mm átmérőjű kör területen szükséges leszedni róla a festéket.
Adatlapomon taláható telefonszámon/emailcímen elérhető vagyok.
Köszönöm,
Roland

lari

Egyedi maróbefogó patron készítésére keresek egy céget.
Tudtok esetleg ilyet, aki ezzel is foglalkozik?
Maga a patron külsőre hasonló, mint egy ER 32-es, csak teljesen mások a méretei.

gaben

Szia,

szerintem próbáld meg a Spinex-et.
Bár alapvetően orsójavítással fooglalkoznak, de mindenük megvan hozzá, hogy egyedi alkatrészeket is le tudjanak gyártani.
Én a Mechatron típusú főorsómat javíttattam velük és zseniálisan megcsinálták, fel is köszörülték a patrontartó hüvelyét.
Fantasztikus gépparkjuk van, élmény volt körbesétálni és látni, hogy miket csinálnak.
Keresd Éliás Andrást, nagyon korrekt ember, szívesen segít mindenben és biztos vagyok benne, hogy ad ajánlatot.

üdv, Gábor

lari

xit3medzv

Sziasztok, keresek valakit, aki segítene egy emelő automatika létrehozásában, konkrétan össze kellene rakni a megbeszélés alapján beszerzett elemeket, felprogramozni és megmutatni hogy működik, tudjak rajta apróságokat változtatni. Gombnyomásra fel-le, 2 programozható végállás, sebesség állítás, kb. amire szükség van, 24 vagy 48 volttal működik aksiról. Számlás, új alkatrészekből kellene megoldani. Bp.
konokul kukac gmail com címen vagyok elérhető vagy telefonon harminc 500 66 52

xit3medzv

kieg.: kizárólag az elektronikáról van szó, mechanikát megoldom.

afjybsise

Pár hónapja feldobtam a témát levegős tengely ügyben.
Legyártattam egyet, eddig szuperál:

csjoki

Sziasztok!
Keresek 3D nyomtatást vállaló fórumtársat, egy kb.170x30x30mm-as L idom alakú alkatrész nyomtatására. Alkatrész fájl van.
Köszönöm.