Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

jani300

Most megnéztem ...
30 kilós töltetű , 300 bár próbanyomású 40 liter űrtartalmú co palackom van ....
Meg egy hosszúkás 10 kilós régi.
A tűzoltó készülék kisebbeket hagyjuk most . azt még az ezermester boltban vettem egyiket ,ifjoncként ...
Akkor most a 30 kilósat el akarnák rabolni ......
Ok !!!! Van egy bizonyos Petőfi vers , Mit mond az a német ....[#levele]
Na , a 10 kilósat megtöltetem ,ha még megy , lehet le is próbáztatom , csak azért is ! Könnyebb lesz húzni a gépet , 15 kiló dróttal is .
Nyugger lennék , hát már békén hagyhatna a sok agyagedény a jó ötleteivel :)

ywathzay

Gondolod, hogy nekem vicc? Vannak ismerőseim akik hegesztenek/ügyeskednek. Hányszor megkaptam már milyen hülye vagyok, van ilyen meg olyan megoldás. Mostmár nekik sem lesz, ettől még nem lesznek hülyék. Az eladónak vannak feltételei, nem kötelező nála vásárolni, kb. ennyi. Valahol amúgy érthető, mindenkinek került valahonnan egy 40 éves üres palackja....De ez már rég a semlegesbe való.

RJancsi

Akkor még egy kis hegesztés, de más oldalról... Nincs valakinek elfekvőben egy 8x60 cm-es acél bordáslemeze? Némi rozsda nem probléma, csak ne legyen elvékonyodva a rozsdától. Egy szögacél "küszöb" borítására kellene mert az eredetit teljesen megette a rozsda. Bpest környékén érte mennék.

pagabee

Sziasztok,
a képeken látható fúrógépbe keresek elektronikát, mert elromlott. Leharcolt fúrógép is szóba jöhet donorként.
Az elektornika javítása esélytelen, mert ki van öntve műgyantával.
Esetleg szervízelik ezt még valahol?
Típus: Peugeot PC1010 RCA

A segítséget előre is köszönöm!

2ni23j35s

Ezt a megosztást a FaceBook -on találtam.
A hirdetés szerint fémipari gépek az áldozatok.

J-Steel

Szükségem lenne 48db rozsdamentes 40mm x 40mm lapra min 4mm vagy ha úgy van 5mm vastagsággal, aminek a közepén van egy 10mm-es furat
 A boltban vásárolható laposacél mérettűrése +1mm körül van, ilyen tűréssel teljesen megfelel. Alátétnek lesz. A megmunkálásból adódó sorjázást már elvégzem én.
 Egyszerűen nem tudom megcsinálni magamnak (a nap 24 órából áll), ezért döntöttem a csináltatás mellett. Magánszemély vagyok. Ajánlatot kérek.

ANTAL GÁBOR

Én keresnék egy lézeres céget és kivágatnám velük

afjybsise

Vagy egy lakatost, akinek van egy automata szalagfűrésze meg egy állványos fúrója satuval.
Ez talán olcsóbb lenne, mint elvinni egy lézeres céghez, bár a fene tudja.

Csuhás

Nem kell ehhez automata fűrész, kb 6..7 vágással megvan. ( Felezgetve az anyagot )

Szalai György

Esetleg DIN 436 alátét létezhet csavarboltban.

Kelepeisz Lajos

Tudnátok segíteni, hogy hol kaphatnák fűrészlaphoz illesztő gyűrűt 32mm ről kellene szűkülni 22.2mm re, ilyent nem nagyon találok.
Köszönöm.

morvfer7

Kelepeisz Lajos

Rabb Ferenc

Én a helyedben (ha nem lenne esztergám) inkább kifaragnám a konyhaasztal sarkán bugylibicskával.

Az ára bruttó 80 Ft, a szállítás 1700Ft  [#csodalk]

gabi

Szia
Nézz körül a házba van olyan függönykarika ami pont jó[#nyes]