Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

afjybsise

AlbertR

Tisztelt Fórumtársak!
Keresek 1db 1950mm körüli hosszú trapézmenetes orsót 20mm körüli átmérő jobbos 4-5mm menet emelkedéssel trapézmenetes anyával esetleg végcsapágyakkal.
Választ priv üzenetben kérném.
Köszönöm: Albert

kzyxdsk2y

Sziasztok!
Kopoltyú-lyukasztásra keresek céget, 3" körüli méretű matricával.
Igen, az ezer éves öltözőszekrény feeling :)
Csak számlával, szerződéssel, sajnos kis tételről van szó.
Lécci-lécci emailben (is) jelezzetek: gusi kukac freemail pont hu
Thx!

afjybsise

Nem tartom kizártnak, hogy a Hevesgépnél van ilyen technológia, ha közelebb nem találsz hozzád.

szpinya

Üdv!
Mach 3 G kód optimalizáláshoz keresek szakembert.
Természetesen nem szívességet kérek, üzleti alapon kellene.
Részletek telefonon, és privátban.
Előre is köszönöm!
Tel: 06-20-4-662-672

Tari Gábor

Sziasztok,

Keresek kúpos nyomórugót, elektromágneshez kell, belül 8mm, rugóút kb. min. 4mm kell, vékony huzalból, kb 1,5N összenyomva. Amiket találtam mind nagyobbak. Ha valakinek lapul a fiókban, leselejtezett elektromágnesen, szívesen megveszem.

Üdv

Vetesi75

Keresek M18x2 BKNY, 20mm hosszú, legalább 10.9 szilárdságú hernyócsavarhoz kiskereskedelmi forrást. (Ha valakinek 1db lapul a fiókjában használt, azzal is ki lennék segítve...)
Ez egy spec. weldon befogó rögzítőcsavarja, de a gyártót/forgalmazót  nem tudom beazonosítani. Azzal is előrébb lennék, ha tudnám, hogy melyik szerszámgyártó hasonló termékében van ez a méretű csavar rendszeresítve. Köszönöm!

gaben

Szia,

innen szoktam rendelni, jó minőségű cuccai vannak az Attilának és megfizethető áron.

weldon befogó csavar

üdv, Gábor

dezso74

Sziasztok!

Szükségem lenne a rajzon látható alkatrészre.
Valaki letudná esztergálni reális áron Székesfehérvár környékén?
Sajnos az én gépem, nincs a közelemben, rászorulok, hogy legyártassam.

Ajánlatokat privátban kérnék.

Üdv
Dezső

dezso74

"Lemaradt"
Anyaga: fém.
Egy kerékagy lesz szalagfűrészre.

AlbertR

Kedves György!
Én itt vettem hangfalra szövetet, van nekik
régi hagfalra rádióra való is.
https://www.etronic-parts.com/Grill-cloth-Tolex/Grill-cloth:::29_34.html

Üdv Albert

frob

Sziasztok
Alumínium profilt keresnék, pontosabba céget aki kicsit speciálisabb méretekkel is foglalkozik.
20x20 30x30 méretek érdekelnének és a hozzá tartozó kötőelemek.

Régebben az iptker től rendeltem, de minden bizonnyal más irányt vettek mert a webboltjuk szerint elég kicsi a felhozatal az általam keresett méretekben ( nem csak).
De pl powerbelt sincs nagyon eleresztve az ilyen méretekből.

Szóval ki honnan szokott?  

Előre is köszi!
R.

Rabb Ferenc