Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

szf

ywathzay

sv93v0atm

Üdv!

Keresek BP környékén szakit aki ezt a 6db alkatrészt síkágyas CNC marón eltudná nekem készíteni.
Anyagot adom, 15mm fegyver alu, eloxált mindkét oldalán (bontott lemez) , ha kell az elox réteget lecsiszolom.
90% kontúrozás és egy pár zsák furat.

Step vagy fusion fájlokat tudok adni.

email: benkucsmuvek@gmail.com

szoli

Üdv.

3D nyomtatáshoz keresnék valakit aki tudna ilyen lapot nyomtatni,  tudtok esetleg ajánlani valakit Budapest és környékén?

Köszi Zoli

cpzh3wnf

Szia, keresd náluk https://szerszamgepkereskedes.hu/ , nem biztos hogy fel van nekik töltve az oldalra orsó próbáld meg felhívni őket hátha van raktáron.

6mrgeizbx

10 mm es acéllemez Laser vágása esetén milyen árral lehet számolni ?

ywathzay

afjybsise

Függ a darabszámtól, mérettől, vágási hossztól. Ahol én szoktam vágatni ott pl. most az őszi díjakhoz képest x2 az ár hasonló alkatrészeknél.

remrendes

Nem egy olcso bolt. :) 1020Ft egy M12 tomszelence es 150Ft egy M4x6-os BK csavar.

svejk

Tömegcikket nem ilyen helyen veszünk.
Viszont láttam ott pár olyan dolgot amiről álmodni sem mertem volna hogy lehet ilyet kapni kishazánkban.

Kidwick

Üdv!
Önthető szilikont sablon,forma készítéshez. Hol érdemes beszerezni?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

RJancsi

Keresd a Szilintex Kft.-t és azon belül Szuchy Istvánt. Hivatkozhatsz rám (úgy drágább lesz). [#nyes]

ORCA17

Szervusztok!

Keresek beszerzési forrást O-3 mm-s tokmány vásárlásához.
Adott egy 5 mm-s motortengely, (50'000 rpm) erre kellene - akár közgyűrűvel felimádkozni
A cél 0,5 mm-s furat fúrása sárgarézbe. Sok darabról van szó.
Egy ilyen kis masinát készítettem e célra...

... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

TBS-TEAM

József