Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Hűű.. még időutazók is. :)  :
"Tisztelt Partnereink !
2102. július 1.-től érvénybe lépett az EU Bizottság..."

bundyland

Köszi az információkat, tegnap még írtam is nekik hogy hol a buktató, esetleg alu tekercselésű a motor stb. , de azt írták réz és higgyem el hogy ez így buktató mentes.
De ha mondjuk ezt egy tekercselő is mondja az azért elég megbízható info tud lenni!

Köszi!

bundyland

Bocsi, ez a kalocsai dolog honnan jött ? Vagy én voltam figyelmetlen ?

svejk

innen

Visszafelé meg: ha beütöd a gugliba hogy : agora kalocsa, akkor a villany-motor.hu-t adja be esőre.

svejk

Egyébként megnéztem máshol is az árakat, nem is itt az olcsók hanem máshol drágák. [#vigyor2]

Gaborkik

Amúgy: Impresszum => Üzemeltető: Pall Ant Hajtástechnika Bt. => Céginfó: Alapítás: 2001, Utolsó adatok:2022.12.02, Beszámolót adott be minden évben. Nem egy eldobós cégnek tűnik, sőt szerintem valami régi bolt, aki az internetről kicsit lemaradt a weboldalukkal.

ywathzay

A Pall Ant   Hajtech néven is forgalmaz, évek óta vásárolok tőlük, rendkívül segítőkészek, gyorsak, és pontosak.

bundyland

Köszönöm a válaszokat!
De nem a cégben nem bíztam hanem olcsónak találtam a motorokat
és ezért kérdeztem hogy valaki vett a már ott motort, van e valami bibi velük esetleg aluval van tekerve vagy ilyesmi, tehát konkrétan a motor volt a kérdés, de azért köszönöm, ha csak pozitív vélemények születtek a céggel kapcsolatban akkor talán a motor is megbízható.

ORCA17

Napok óta keresek "DOWNCUT" marót egy speckó maráshoz.
A keresgélésem végül is sikerrel járt.
Ami viszont kicsit beárnyékolja a "sikert" az. hogy a magyar kínálat lesújtó árajánlataival ellentétben egy külföldi cég fele annyiért (szállítással együtt) profi marót tudott adni.
kíváncsi voltam milyen is ennek a cégnek háttere.
A  bemutató videók meggyőztem arról. hogy érdemes innen rendelni. Azóta több mindent is rendeltem és hosszabban is el beszélgettem az operátorral.
Megemlítettem a talikat, és nagyon szívesen eljönnének egy ilyen rendezvényre.
Mellékelek néhány képet a "dizájn" csomagolásról.
A honlap

... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

ORCA17

... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

bundyland

Ahhoz képest hogy az oldalukon ezt írják "egyedül mi forgalmazunk EU-ban gyártott motorokat (nem kínai!)"
simán eladtak egy kínai motort nekem!

svejk

bundyland

A motor amúgy korrekten néz ki, gányt nem találtam eddig rajta. Végül 55ért kaptam meg, fél éve nem tudok ilyen peremes motort felhajtani. Aztán 2 hónapja vettem használtan motort(Jófogás). A motor hibátlanul szépen ment újszerű volt.
Valamiért szétszedtem, és egy halom szén fogadott. Szóval kicsit megfáradva, és másikat nem tudok ezért valószínűleg megtartom, mindenhol azt írják réz tekercselés (ms90l-2).
Végülis nem egy bonyolult szerkezet hátha nem olyan rossz, kívűlről egyébként igényes! Egyszerüen csak az zavar hogy miért kell hazudni. Egyébként agora meg kalocsa meg iyenek sehol nem szerepel. :-(.

svejk

[#nemtudom] bocsánat, nem akartalak félrevezetni. :(

A tekercselöm szerint a kínaiaknak leginkább az a bajuk, hogy belül ahol az alu össze van forrasztva a réz kivezető vezetékkel ott elhiccennek.

bundyland

Ja nem vezettél, valóban van olyan motor csak éppen ők nem azt adják/adták. Más a reklám a nagy szavak és más a valóság.
De elvileg ez réz, ekkorát már csak nem hazudnak és a leírások alapján is az.