Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

horcsab

Új vagy szinte új biztonsági fényfüggönyöket keresek.

Adatok:

1. kb. 300mm védett magasság, 14mm felbontás (ujjvédelem), MUTE funkciót tudnia kell! 1 pár kellene.

2. kb. 400-700mm védett magasság. Kéz vagy kar védelem.
Biztonsági relémodulok ha van, kellene hozzá.
Ebből 3 pár kellene.

Ha valakinek van eladó, kérem privátban jelezze. Fényképet valamint pontos típusszámokat kérek róluk.

ddwtvxew

Sziasztok!

Kamionba szeretnék laptop töltésre valamilyen megoldást találni. Gyári hálózati töltőjének kimeneti adatai:
230W, 20V, 11,5A.

Érdekelhet 12-24V szivargyújtós csatlakozású töltő. Lenovo

Vagy komolyabb szinuszos inverter.

Köszönöm!

bundyland

Sziasztok !

Rendelt már innen valaki  ?
vevor

Olcsónak tűnik és elég hitelesnek is és paypal-al lehet fizetni, talán az jelent valamennyi garanciát.

iy4zvkax0

Lenne 4db Toshiba ER6V/3.6V elemem ami nálam már csak a helyet foglalja. Valakinek hátha jól jönne, ára mondjuk 5000Ft a 4 db, de megegyezés kérdése.

remrendes

Ha valakinél épp lapul 4db Fuji NXT beültetőfej lemerült elemmel, annak épp jól jöhet :)

sanka74

Sziasztok!

XPS vágó gépet keresek, számlaképeset, lehetőleg ipari kivitelűt.

Köszönöm.

rbbhbyvfs

Sziasztok,

Hűtőborda szeleteléshez keresek valakit aki segíteni tudna.
Első körben sikba kellene marni az alját, levágni a felesleges oldalső részeket és a közepét felvágni 8mm vastag szeletekre.

Mellékelem a képeket, a borda 112x70x36mm alap állapotban.
Illetve egy elvárt végeredményt, a fúrást és az oldalsó lamellák megmunkálását már meg tudom oldani.
Érdi vagyok, így a budai oldalon vagy a közelben valahol lenne jó, de ha másként nem megy, akkor Foxposttal is jó a küldözgetés.

Egy irányárat szeretnék kérni majd még.

Köszönöm,
Riba Zoli

3ebj3bk8b

Sziasztok!

Szerintetek egy ilyen félkörmaró alkalmas lehet st52 vagy st37 anyag megmunkálására?

Előmarnám a felületet ezzel csak a lekerekítést csinálnám több lépcsőben (3).

Vagy létezik olyan fém megmunkálására készült szerszám ami szintén ilyen rádiuszos? Mondjuk túl nagy átmérő nem fér el, max sztem 16-os.

Esetleg van valaki aki tudna köszörülni ilyet egy sima 4 élű hss maróból?

dc motor

Sziasztok!
Valaki esetleg megy ma vagy holnap Lonewolfhoz? Privátban írjon rám, de ha valaki meg tudná írni pontosan hol van helyileg az is segítség lenne. Írtam neki pü-t még nem válaszolt. Sose jártam még nála.

Szalai György

Biztos nem kockáztatnék ezze vasat (acélt) marni.
Fához készült, kézi gépbe, magas vágósebességre, oda való élszögekkel.
Vashoz súlyosabb gép, vastagabb tengely, több vágóél, más élkialakítás és alacsonyabb vágósebesség való.
Szerintem.

dc motor

Keresnék valakit aki Lonewolfhoz megy ma vagy holnap. Sajnos nem találtam egy ismerőst se aki ráérne, így jó lenne ha valaki el tudna nekem hozni egy dolgot. Nem nagy és viszonylag könnyű max. 4-5kg. Privátban írjon rám aki tervez menni nála.
Sajnos én túl messze vagyok, autó sincs.

bundyland

Sziasztok !

Érdeklődnék hogy rendelt e már innen valaki villanymotort. Nekem túl olcsónak tűnik a többi motort forgalmazó céghez képest.

https://www.villany-motor.hu/

svejk

Én nem ismerem őket, de ha már ennyi energiát fektetett a honlapba akkor csak nem kamu.
(pl. még sosem találkoztam forgalmazó cégnél tekercselési adatokkal)
De azért van pár "szakmaiatlanság" is, pl.:
 "A rendelkezésre álló hálózat a legtöbb esetben a normál háromfázisú hálózat, ahol a fázisfeszültség 400 V."

Az árak tényleg nagyon jók.

svejk

Beszéltem tekercselő barátommal, Ő nyugodt szívvel tudja ajánlani nem szokott gond lenni ezekkel a kalocsai motorokkal.