Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

nyiszi

Sziasztok,
Melyik alkatrész kereskedő van az EU-ban?
Farnell nem.

MAX3045B és MAX3095  ic-t keresek.

A Farnell-nél az 1 napos szállítás több mint 1 hét.
Előőb a vámolásra most meg az időjárásra hivatkoznak a késés miatt.

Jozs

Sziasztok !

Újfajta Omron M3 vérnyomásmérőhöz való az alábbi csatlakozó, ilyenből kellene pár darab. Mondjuk 10 első közelítésben, számlával. Minta van, STL nincs ( kerestem neten de nem találtam, ami persze nem jelenti azt hogy másnak nem sikerülhet ). Köszi.

e37a4y39

Sziasztok . S.O.S kellene valaki aki Székesfehérváron
aki némi vasmagért segítene összelőni egy mach3 esztergát . Kompletten
lett véve ,a mechanika  szétszedve letakarítva , hézagolva ,
kopott alkatrészek cserélve . A főmotor kapott egy frekiváltót amit be kellene kötni és beállítani , stb . Ez egy elektromos motorépítő , fejlesztő
startup csapat . Saját alkatrészeket szeretnének gyártani pl: kerékagy , lánckerék , stb . Ha lenne valaki aki $ ellenében segítene az mielőbb lőjön
emailt , a baczako1970- kukac- gmail-pont - com-ra . Vagy hívja a nulla hat húsz 452 ötven kettő 74 - et .
Kösz .

svejk

Hogy néz ki ez a "mach3 eszterga"?
Kínai cucc, vagy itt építette valaki?

Tari Gábor

Sziasztok,

Aluminium natúr eloxra keresek céget Budapest, és vonzáskörzetében. jó lenne ha a felület előkészítést pl szemcseszórás is tudná vállalni. 4 db tenyérnyi alkatrészről van szó. Köszi

Tari Gábor

Eloxra van cég, viszont a felület előkészítés sürgős lenne. Valali ismert homok/gyongy szoszorasra vállalkozót?

Köszi

eduard

Ha elhozod a heten, leszorom neked uveggyonggyel.

svejk

Adok-veszek-cserélek topic.
[#t19p161959#]

Hol lehet ilyen burkolatot kapni?

svejk

neduddgi

Sziasztok!

Jövő hét kedd-szerdán szeretnék villáskulcsra gravíroztatni, lézerrel.
Hatvan-Gyöngyös viszonylatban.
Tudtok valakit ajánlani?
Köszönöm!

svejk

Sokan jelentkeztek a tokmánytárcsának szánt öntvényekre. [#t19p162320#]
Persze csak az első jelentkezőé lehetett.

De nem értem?
Olcsón adtam -no jó ez biztos-, vagy máshol az országban ez nem beszerzhető?
Vagy csak lustaság?

Ha gondoljátok megkérdezem az aktuális napi árat és előreutalás után levágatom a kért mennyiségeket.
A postázásokat nem szívesen vállalom, de az októberi HobbyCNC találkozóra szívesen elviszem a kért darabokat.

Mechanikus55

Tiszteletem

Keresek 1000x1000x50 mm es használt járórácsot szerelőakna tetejére
Nyíregyháza es vonzáskörzetében , esetleg Debrecen környéke
Vagy tudtok olyan MEH  telepet  ahonnan vásárolni is lehet?
Köszönöm előre is
  Üdv

sufnituning

Hogy pont ebben a kitalált méretben lesz e, az nem valószínű, de most hirdettek járórácsot az adokkapokban.
Egyébként ezekből lehet vágni is, ha nagyobb a méret, meg toldani is.

RJancsi

Magyányos Fakas is hirdetett nemrég. Igaz, nem Nyíregyháza...

[#t19p162123#]

sufnituning