Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Mechanikus55

Szia
Igen  vele beszéltem is mail en
Sajnos egyenlőre a fuvart nem tudom megoldani ezért ketesnék közelebb
Pedig 4 db ot vennék

svejk

Kellene nekem hama-hama egy távvezérlős kapunyitó szerűség.
Akár 1 csatorna is elég ha tudja azt, hogy:
-megnyomom elindul
-megnyomom megáll
-megnyomom irányt vált
-megnyomom megáll
-és így tovább...

De ha 3 gombos akkor az is jó lenne.

Hajdanában a Profitechnél volt ilyenekből nagy választék de most nem nagyon látok ott ilyesmit, meg az oldal is elég béna.

svejk

Napok óta felébredek hajnalban, valószínű egy ilyen hiányát éreztem! :)

Köszi!! [#worship]

svejk

Khmm... rendeltem egyet, -de persze csak most olvasom a manuálját-, hát többet vártam tőle.

svejk

Előre is elnézést kérek NickE fórumtársunkrtól a "lopásért", de szombaton, Budapesten tudna adni nekem valaki egy ilyet?
Vagy megvenném vagy pár napon belül küldenék neki egy újat.

[#t19p161325#]

svejk

Persze ha egy Kecskemét környéki fórumtársunknak lenne akkor már pattannék is érte most.

sufnituning

ha kijelző nélkül jó, akkor hasonló konverterem van (dc-dc)

D.Laci

Ha nem lesz jó neked akkor átveszem.
A csavarhúzót amit adnak hozzá azt megtarthatod! :)

Arany János

Sziasztok!
Keresnék Valakit, aki készítene nekem 1db. PJ-s szíjtárcsát.
Anyag: S235-től bármi, ami vas.
Rajz DXF-ben:
PJ-s szíjtárcsa

Ezen kívül érdekelne a véleményetek erről a szerkentyűről:
400W-os
Mivel úgy tűnik, hogy a mostani vezérlőt leamortizáltam, keresnék a helyére egy másikat!

frob

Sziasztok
Bár adokveszekbe is írtam, ide bővebben tehetem :D

Keresnék 18.5 colos ( 42.8 x 25.4 cm) touch feltétet monitor elé, esetleg kis hazánkban van e olyan cég aki ilyesmivel foglalkozik?

A gyári multi touch-os volt, jó lenne ilyen a helyére...

Infrás változaton is gondolkodtam, de azt nem igazán ismerem, azokban is van plexi vagy üveg és úgy kell monitor elé rögzíteni?

Előre is köszi!

R.

gaben

Sziasztok,

a fotón látható gázrugó gombát hol lehet még beszerezni?

Ma megjött 4db, de a fej átmérője 12mm körüli és nekem személyautó gázrugóhoz kellene, ami csak 8mm környékén van a mérések szerint.

köszi, Gábor

ywathzay

k6vcm6g6d

Sziasztok!

Toshiba LTM09C016K típusú LCD kijelzőbe keresnék S.O.S 2db fénycsövet(vagy LED háttérvilágítást).Siemens 840 vezérlőn van amúgy.
Aki tud bármi infó kérem ne tartsa magában :)

Köszönöm