Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

jani2020

Sziasztok,
A mai nap megkaptam az alkatrészeket.
Gyorsan megoldódott a probléma.
Köszönöm a segítséget Kovács Józsefnek!

dcsaba

200mm átmérőjű lemezt szeretnék kivágatni 4mm vaslemezből lézerrel, anyagminőség nem lényeges. DXF, DWG, CDR fájlt tudok küldeni az alkatrészről. Budapestről várok ajánlatot árral, határidővel.

wsproBAGI

Tisztelt fórumtársak,

Keresnék valakit, lehetőleg Budapesten, aki vállalná PETG lemez (táblaméret: 1000x1400mm) vágását kis négyzetes darabokra.

Lemez vastagság: 0,7mm
sok kis méret: 59x74mm

adatlapomon van elérhetőség.
Köszönettel
Szabó Gábor

MATEEEL

Tisztelt fórumozók!
Egy szimpatikus mongol nyugdíjas ismerősöm számára keresek megfelelő DC motor megoldást az alábbi (vagy hasonló) tésztanyújtó gép elkészítéséhez:

https://www.youtube.com/watch?v=xbKq4s-s2Qw

Tudnátok motorban, fogaskerékben segíteni? Természetesen nem gondolná ingyen, a fa vázat majd összebarkácsolja.
Köszönöm!

Rabb Ferenc

MATEEEL

Igen, ilyenje volt, de kapott valami karnyavalyát, aztán már nem nagyon megy neki az intenzív tésztanyomogatás, mindenféleképp motoros rásegítést szeretne.

a77ruejwh

Üdv!
Keresek 1500W vagy 2200W léghűtéses marómotort + frekvenciaváltót!

Köszönöm

sastas

Sziasztok!
Keresek beszerzési forrást hidraulika szivattyúra, motorokra és munkahengerekre. Lehetőleg magyart, de ez nem feltétel. Korábban egy bulgár céget találtam ahol elég sokminden volt elérhető, de most az istennek sem találom őket.

ANTAL GÁBOR

Szervo Rt akik sok bulgar(olasz) hidraulikát árulnak De ha felhívsz akkor mondok még párat

gabi

Balli001

Sziasztok,
Érdekelne valakit Veszprém közelében bontott cnc gépváz?
Régi Haas gép, még pár burkolatelem is meglehet mellette.
Yaskawa servo motorokkal, viszont a drive nincs már meg. Ahogy néztem a Z tengely balanszírozva, x-y harmónikák még megvannak rajta. Asztala kb 500X300 lehetett.  
Innen hoznék magamnak egy másik gépet, viszont ha valakinek tetszik osztozhatnánk a fuvarköltségen ha ezt is felpakolom mellé.
Üdv: Balázs

borvendeg

Sziasztok!

Van egy alkatrészem amibe beletörtem a menetfúrót. Gondolom szikraforgácsolással vagy bármi mással tudtok olyan céget aki foglalkozik ennek az eltávolításával?

Csuhás

Ha már beletörted, akkor miért nem szeded ki magad? Ok türelemjáték egy kicsit, de azért igen ritkán kell külső segítség hozzá.

kjyx5v6wz

Sziasztok!

Egy hobby gép vázához szeretnék 18 és 12 mm-es rétegeltlemezből vágatni összesen 4 db alkatrészt. Írjon nekem egy emailt, aki válallna ilyesmit:

gyandras@gmail.com

Köszönöm!

6x3wrwp22

Sziasztok!

Keresek 400cpr encodert A-B csatornást.

Köszönöm!