Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Jozs

Sziasztok !

Keresek az alábbi képen látható, vagy ehhez hasonló kapcsoló-nyomógombot. Lényeg, hogy jól kézbe fogható legyen, legyen egy nyomásra záródó kontaktusa, ill. fontos hogy benyomás után visszaugorjon, ahogy a csengő nyomógombok szoknak. Az se baj ha rúd-szerű és a végén van a gomb. Gyengeáramra lenne használva.

Több darab kellene.

Keresgéltem neten, de sehol sem találtam, az igazat megvallva már az is segítség lenne ha a becsületes nevét megtudnám, hogy hogyan keressem. Köszi.

6x3wrwp22

RJancsi

Jobb híján "nővérhívó gomb"-ként keresd. Vagy inkább ne, ha meglátod az árát... [#duhos2]
Nővérhívó gomb

RJancsi

xit3medzv

Sziasztok!
Keresek valakit, aki foglalkozik CAN bus reverse engineering-el. Nem autóról van szó.

shift74

Sziasztok!
Jiten p100 tömbszikra vezérléssel találkozott már valaki?
Vettem egy gépet látatlanba, és a hajtás nincs benne!

TZoli

Sziasztok!

Egy ismerősömnek szüksége lenne segítségre egy ipari ultrahangos mosó vezérlésének javításában. Maga az ultrahang működik, csak egy levegővel működtetett tálca is van benne ami kiemeli az alkatrészeket. Ez a rész nem működik. Egy hozzáértőnek biztosan gyerekjáték megoldani. Sztem egy plc vezérlés lehet benne. Kínai a gép. Nem gond ha akár cserélni is kell a vezérlést, a lényeg hogy működjön. Elvileg vett is hozzá valamit, de mivel nem pont ugyan az mint ami benne van, így megakadtak. Helyileg Bp. XVII.ker Péceli úton van a gép.  
Ha tudna valaki segíteni, az nagyon jó lenne! :)

Köszönöm!

2f428kduf

Bármelyik kapcsolókat forgalmazó boltban: pl.OBI találsz ilyet,rövid keresgélés után, kellemesebb áron.

Jozs

Köszi a nyomógomb kapcsolós tippeket ! Egerből nyomulok, az OBI -ban sajnos valóban nem néztem, viszont több villamossági boltban is, végül ma sikerült egyet találnom, ahol rendelésre hoznak olyat aminek a képét betettem.

dz7ssc2ac

Tisztelt Tagok!

Nagy és kisméretű, hagyományos és cnc gépekkel, vállalom alkatrészek esztergálását, forgástestek, tengelyek, csapok, orsók, egyéb munkadarabok kivitelezését. Alapvetően egyedi gyártással foglalkozom, de természetesen megoldható a kisszériás vagy nagydarabszámú gyártás is. A gépek c tengellyel rendelkeznek, így pozíciófúrások, kisebb marások is elvégezhetők! Korrekt , minőségi munka, gyors határidők. Bármilyen kérdésre privát üzenetben szívesen válaszolok, vagy várom a rajzokat a tamaslajosmezes@gmail.com címre. Anyagfelhasználási tapasztalatom széles skálán mozog, gyakorlatilag a műanyagtól kezdve a nemvasfémeken át a rozsdamentesig. Helyileg Kecskeméten munkàlkodom és természetesen számlaképes is vagyok ha szükséges. Köszönöm hogy elolvastad!

U.i.: Kiváló kollégámnak köszönhetően már az alkatrészek, keretek, anyagok hegesztését is vállaljuk profi technikával, saját jól felszerelt hegesztő műhellyel.

Üdv: Thomas

Varga László

Vékony 1-05 mm-es labor üvegpipettát keresek!
Hátha van közöttünk laboros és tud segíteni.

MacGyver

Sziasztok!

egy kb 500x500x20 mm-es táblácskányi műfára lenne szükségem, de fogalmam sincs honnan tudnám beszerezni. Tudtok forrást? esetleg van valakinek leeső darab, amit eladna?

Köszönöm a segítséget előre is!

Üdv

fy9k4amuy

Sziasztok!

Keresnék hézagoló finomlemez szortimentet.
Létezik ilyen kis hazánkban ép eszű áron? Olyanra gondolok, ahol egy tasakban vannak kb. írólapnyi méretű vágható lemezek, pár század, tized-mm-es nagyságrendben?

Vagy olcsóbb, ha eBay-ról veszek egy marék hézagmérőt, és abból levágdosom, összerakom? Kb 200ft-os méretű kis darabok kellenének 0.05-0.5mm méretek között, acél vagy saválló anyagból, réz nemjó.

Tudtok tanácsot adni? Valahogy a régi szerszámgépek körül mindig van egy-egy levágott darabka, valahonnan csak jöttek azok is.

Köszi! [#nyes]

gaben

Szia,

Insize itt egész jó áron kapni hézagoló lemezeket.
Nekem is hasonló kiszerelésben vannak.