Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

fy9k4amuy

Köszönöm! Én nem láttam készletet az oldalukon, Én vagyok béna?

Az a gond, hogy nem tudom mekkorára van pontosan szükségem, próbálgatni szeretném, ezért sok méret kellene, de csak kis darabok, ezért gondoltam a lapos szortimentre, ha egyáltalán van ilyen.

Például valami ilyesmi:
https://www.amazon.com/Stainless-Steel-Slotted-Shim-Shop/dp/B00065V0MG

Arany János

Sziasztok!
Keresek egy ilyen fontosabb méretekkel rendelkező, golyós anyához való házat.
Ha esetleg akadna valakinél kallódó, fel nem használt darab és
megválna tőle nyugodtan keressen meg!

gaben

Szia,

amit belinkeltem, az raktáron van, a többit nem tudom.
A legegyszerűbb ha felhívod őket vagy írsz egy mail-t a kívánságaiddal.

e3y4ahxee

Keresek Emco v10 p esztergához kés tartót!

Sebok.zolee

Sziasztok! Segítsèget szeretnèk kèrni abban, hogy hol tudnèk U profilt hajlíttatni? 40x26x2 mèretre lenne szüksègem.

D.Laci

40x30-as zártszelvény egyik lapját levágni? :)

AlbertR

Tisztelt Urak!
Keresek zárt fém hordót 3db-ot 200-216l tetején 2db záró dugóval amiben korábban motorolaj, hidraulikaolaj, étolaj vagy hígító volt.
Kívül vagy belül rozsdás fáradt olajos, horpadt nem jó.
Budapest vagy környékén elmegyek érte vagy távolról is ha a tulaj be tudja adni Törökbálintra.
Árat és képet kérek ide privát üzenetbe.
Köszönöm!
Üdvözlettel: Albert

Scythian

Üdv Urak!

Nem tudom a pontos megnevezését ezért körbeírom amit keresek.
Szerszámgépek kapcsoló karjainak végén található bakelit gömböc, illetve rúd. Ilyen alkatrészek beszerzéséhez kérnék elérhetőséget, infót.
Köszönettel
Toni

Scythian

Jahh ilyesmire is, illetve " hengeres, cca. 120-150mm hosszúságúra. Próbálnék valamelyest használhatóvá tenni egy most vásárolt gépet. Ehhez kellene még néhány " olajkukucska", a szakszerű megnevezése ismeretlen számomra. Legyen kémlelő ablak...

svejk

Mi lett ennek a bontott Haas gépnek a sorsa?
[#t20p9029#]

Egy barátom érdeklődik utána.

Csuhás

Megmakkant a hegesztő pajzsom, és ezt néztem ki helyette:

LY800H

Szerintetek jó választás? Illetve a forgalmazó cégről nem találtam semmit, valaki vásárolt már tőlük, mrgbízhatók?

ywathzay

Én tizenéve az eby-en keresztül vettem az IPO -tól egy hegesztőgépet, nagyon jó gép volt egész addig amíg rá nem zuhant egy 5 mázsás vasdarab. Szlovén cég, ha elolvasod az ált. szerződési feltételeket, abban benne van. A minőség gondolom az általánosan elfogadott kínai import. Csak árban nagyon jók tudnak ott lenni, valamit jól csinálnak.

eduard

Van egy ilyen pajzsom, nevenincs kínai amire mindenki azt ír amit akar, de kiválóan működik. Összehasonlítva a 3M speedglassal, nem sötétít annyira, de nagyobb a látómező. Szerintem jó vétel.

9pk59nuy

Ha valakit érdekelne:

A Lidl-ben kapható olyan digitális tolómérő, ami nem felejti el az utoljára mért értéket! Elég sorjás, de ez enyémen sokat javított a Missisipi kö. Elsősorban az éleket kellett felcsiszolni.

NEM egy nagy márka, de 3900-ért megvehető.