Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

styb0n6z7

Üdv,
Remélem, jó helyre írok.
Egy, a rajzon látható alkatrészre lenne szükségem, aminek az elkészítésére szeretnék ajánlatot kérni.
Az alkatrész anyaga műanyag.
Az ajánlatot anyaggal együtt szeretném kérni.
(Bocs, ha a rajzért)
Előre is köszönöm.
Üdv:ipij

RJancsi

Rám ne számíts a kivitelezésben, csak javaslom, hogy írd meg a felhasználás célját is. Mert hogy műanyagból kellene az elég tág fogalom. Hőre lágyuló/keményedő, puha/kemény, kopásálló, olajálló, saválló stb.

styb0n6z7

Köszi a hozzászólást.
Egy kis szivattyú és egy villanymotor közötti illesztés lenne.

ANTAL GÁBOR

3 db nézetvonal hiányzik a rajzról !  Ülj le fiam : egyes[#kacsint][#kacsint]

PSoft

No de Tanár Úr...
Kettő ott van(úgy ahogy), csak egy hiányzik. [#kacsint]

2ni23j35s

ANTAL GÁBOR

"az úgy ahogyra" nem adunk . Az egy szerkesztő vonal . A kontúr vastag, és 3 vastag hiányzik . A gépelemek tanszénen az ilyet visszaadták anno ...

PSoft

Értem én, meg...előzőleg is értettem. [#worship]
Azt is értem hogy a gépelemek tanszéken visszaadták.
De most...nem ott vagyunk! [#kacsint]

mex

Rabb Ferenc

Akkor gondolom azt is látjátok, hogy az amerikai vetítési módszer szerint van ábrázolva a munkadarab, de az erre utaló jelölés hiányzik.

Szegény [#4104@ipijani] szerintem már nem is akarja olyan nagyon legyártatni ezt a nyűves közdarabot... annyit és annyian csesztetjük. Bizonyára egy közelgő hidegfront az oka az éleslátásunknak [#integet2]

Ja, és az átmérő jelek is hiányoznak pár helyen, a mértékegységet pedig nem kell kiírni, mert az a gépész műszaki rajzokon mindig milliméter. És a függőlegesen írt méretszámoknak jobbról kell olvashatónak lenni.

Bocs [#4104@ipijani]! Nem cseszegetés, csak ha már így belendült a téma, akkor miért is ne?  [#law]

PSoft

Jóvannahhh!

Ha nekem lenne ilyen átmérőben...
(meg ha tudnám milyen is kell...)
Nézetvonalak nélkül is megfaragnám Janinak, cserébe a sok baxtatásért. :)

Tényleg a hidegfront lehet, már itt van felettem.
Sötét felhők, feltámadó szél... [#ijedt]

afjybsise

PSoft

kzyxdsk2y

Sziasztok!
Azt hallottam, hogy jövőre nem lehet magánszemélyként gázpalackot cserélni (CO2, ArHe). Mit tudtok erről? Hol olvashatok utána? Köszönöm, Béla