Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

dz7ssc2ac

Tisztelt Tagok!

Nagy és kisméretű, hagyományos és cnc gépekkel, vállalom alkatrészek esztergálását, forgástestek, tengelyek, csapok, orsók, egyéb munkadarabok kivitelezését. Alapvetően egyedi gyártással foglalkozom, de természetesen megoldható a kisszériás vagy nagydarabszámú gyártás is. A gépek c tengellyel rendelkeznek, így pozíciófúrások, kisebb marások is elvégezhetők! Korrekt , minőségi munka, gyors határidők. Bármilyen kérdésre privát üzenetben szívesen válaszolok, vagy várom a rajzokat a tamaslajosmezes@gmail.com címre. Anyagfelhasználási tapasztalatom széles skálán mozog, gyakorlatilag a műanyagtól kezdve a nemvasfémeken át a rozsdamentesig. Helyileg Kecskeméten munkàlkodom és természetesen számlaképes is vagyok ha szükséges. Köszönöm hogy elolvastad!

U.i.: Kiváló kollégámnak köszönhetően már az alkatrészek, keretek, anyagok hegesztését is vállaljuk profi technikával, saját jól felszerelt hegesztő műhellyel.

Üdv: Thomas

2f428kduf

A többi 100  helyre miért nem írtad ugyanezt a hirdetést. Többen olvasták vplna.

ywathzay

Ugyan már az enyém is off lesz, hiába írsz neki, ő nem olvassa a fórumot, néha jön, belengeti a reklámot és angolosan távozik. Feltételezem dolgozni. Ő is olyan, mint akik csak árulni vannak itt az adok-kapokban....

RJancsi

II. Fórum-Szabályzat 2) e.
Tipikus flood-olás. A leginkább illeszkedő topicban békén hagytam, a többiben nyomtam rá egy törlésre jelölést. Hátha többen is így gondolják... [#nemtudom]

dz7ssc2ac

Üdv!

Nem tudom milyen szabályt szegek meg a hirdetésemmel, elnézést ha valakinek nem tetszik. Nem igaz amit írtok, 24 óràn belül mindenkivel kapcsolatba szoktam lépni aki bármelyik elérhetőségen megkeres, szàmtalan fórumtagnak készítettem màr számtalan alkatrészt.

dz7ssc2ac

Üdv!

Nem tudom milyen szabályt szegek meg a hirdetésemmel, elnézést ha valakinek nem tetszik. Nem igaz amit írtok, 24 óràn belül mindenkivel kapcsolatba szoktam lépni aki bármelyik elérhetőségen megkeres, szàmtalan fórumtagnak készítettem màr számtalan alkatrészt.

355xp9cig

Sziasztok urak. Kis Rákosi m1 marógép hűtőszivattyút,fűggőleges vertikálfejet gerendával keresek.tel 06 30 473 2843 minden megoldás érdekel.

GAtesz

Sziasztok!
Hol tudnék venni 2YSLCY 4x1,5 kábelt. Vagy hasonlót ami alkalmas 2,2KW-os főorsóhoz. 4-5m kellene. (nem mértem meg pontosan)
Esetleg ha valakinek van maradék, kérem íjon rám.
Köszi.
Atesz

szf

Lehet nekem van. Hétvégén megnézem. Írj rám.

TomDog

Sziasztok

Bár nem alkatrész de hátha valakinek van.
Gépkönyvet/rajzot keresek FP-13/A asztali fúrógéphez.

afjybsise

Bigboy hirdetett a múltkor nagyon sokféle gépkönyvet, keresd meg, hátha van neki.

ywathzay

Miért kell? Ebben még alkatrész sincs, jóformán semmi.

TomDog

Valószínű nem eredeti a rugó ami benne van( valaki busnyálhatta valamikor) ennek szeretnék utánna nézni

svejk

Tudtok olyan helyet ahol lehetne 2 mm vastag vörösrézlemezt kapni nem táblaméretben?

300 x 300 mm-es darab kellene.